Pobegao sa vencanja ...

..neka je pobegao..nesiguran...bolje sad nego kasnije...u nekom gorem trenutku...a sad sto ga je bolelo uvo kako se ona oseca tako ostavljena pred oltarom to je vec stvar za psihijatra...
Па онако у другом стању и пред олтаром... мислим... ја не могу да смислим гори тренутак...:mrgreen:

Може ли неко други? :roll:

Није она крива...

Тотално смо погрешили при избору смајлија...:lol:

Није нас озбиљно схватила... ето...:roll:

Pih eto nesporazuma. :| Sad me to pogodilo. :| Ona je tuzna a mi se smejemo. :| Hajde sad ceo forum da se uhvati za rucice i svi da budemo tuzni. :( Minut bez kuckanja molim, za nasu Trecu. :heart: :heart::heart: I jos 6 sati za onu na svadbi. :heart: (evo ga super smajli, on je inace tajna sifra ;) ) :heart:

Pih eto nesporazuma. :| Sad me to pogodilo. :| Ona je tuzna a mi se smejemo. :| Hajde sad ceo forum da se uhvati za rucice i svi da budemo tuzni. :( Minut bez kuckanja molim, za nasu Trecu. :heart: :heart::heart: I jos 6 sati za onu na svadbi. :heart: (evo ga super smajli, on je inace tajna sifra ;) ) :heart:

:heart::heart::heart:

Ево три срца за њу и од мене.

Трећа... извини... мало смо се шалили...:(

a shto sad prozivate trecu? mislim, rekla je nece vishe uchestvovati u prichi, chemu onda to?
Ја је прозивам да се врати. Овде пише да јој је мука, а на суседној теми о чоколадама...:D
Шали се Трећа. ;-)

Back