Pobegao sa vencanja ...

Mozda je bio samo posten.prema sebi i njoj...mozda ta veza njemu i nije bila tako stabilna..mozda je dete neplanirano zaceto..mimo njegove zelje..mozda je zbog svega toga i zarad svega i hteo da se vencaju..iako je mozda to bilo protiv njegovih zelja i osecanja ali nije hteo da ispadne stoka..i tako..sve do zadnjeg trenutka..kada je pukao..prelomio..shvatio da bi sebe i nju ucinio nesrecnim..mozda nije imao drugo resenje ..snage da se suoci sa njom..kazem mozda..od onih sam koji vole da resavaju stvari licem u lice ali..kako zivot odmice..sve cesce imam opravdanje za mnogo toga..cudni su zivotni putevi..mnogima je potrebno da se dese pogoleme stvari u zivotu da bi shvatili ko su..gde su i sta zele..pa tako i njemu..mozda ce i ona jednog dana ukapirati da je tako ipak bolje..sam ili sa nekim drugim nego sa covekom koji je nije vise voleo ili zeleo zivot sa njom..

Evo sta zdrav razum kaze:heart:

Много си неозбиљан. :cool:

Ништа није смешно. Морамо да га нађемо и да га спалимо на ломачи. :evil:

Само... да ли прво да га саслушамо... или да га спалимо само на основу приче из уводног поста...:roll:

Cek minut da izvucem moj kju klus klan kostim iz ormana (ostavila mi ga jedna uniformisana urmasica) :lol: pa onda idemo, ja cu poneti i nesto za rostilj usput. :lol:

Mozda je bio samo posten.prema sebi i njoj...mozda ta veza njemu i nije bila tako stabilna..mozda je dete neplanirano zaceto..mimo njegove zelje..mozda je zbog svega toga i zarad svega i hteo da se vencaju..iako je mozda to bilo protiv njegovih zelja i osecanja ali nije hteo da ispadne stoka..i tako..sve do zadnjeg trenutka..kada je pukao..prelomio..shvatio da bi sebe i nju ucinio nesrecnim..mozda nije imao drugo resenje ..snage da se suoci sa njom..kazem mozda..od onih sam koji vole da resavaju stvari licem u lice ali..kako zivot odmice..sve cesce imam opravdanje za mnogo toga..cudni su zivotni putevi..mnogima je potrebno da se dese pogoleme stvari u zivotu da bi shvatili ko su..gde su i sta zele..pa tako i njemu..mozda ce i ona jednog dana ukapirati da je tako ipak bolje..sam ili sa nekim drugim nego sa covekom koji je nije vise voleo ili zeleo zivot sa njom..
Е за свашта ти налазиш оправдања...:roll:

Не ваља ти то. Гле што се намучи куцкајући све ово...:mrgreen:

Зар није лакше да кажеш ''пу'' и наставиш даље...:lol:

Nije to mogao ukapirati koji mesec pre ....?

Е за свашта ти налазиш оправдања...:roll:

Не ваља ти то. Гле што се намучи куцкајући све ово...:mrgreen:

Зар није лакше да кажеш ''пу'' и наставиш даље...:lol:

ne..najlakse je nekoga posuti g.ovnima ..svi pametni ..hajde..pokusaj da razmisljas i drugacije..

Cek minut da izvucem moj kju klus klan kostim iz ormana (ostavila mi ga jedna uniformisana urmasica) :lol: pa onda idemo, ja cu poneti i nesto za rostilj isput. :lol:
Охо... Ти си се и костима дочепао...:D

Како год.

Трећа је вођа пута. Она је покренула ову лавину. ;-)

Где је сада нестала...:roll:

Nije to mogao ukapirati koji mesec pre ....?
Sta mislis..mozda je ukapirao i koji mesec pre..ima ljudi koji imaju veoma visok osecaj odgovornosti..toliko visok da idu i protiv sebe i svojih svatanja..dok ne puknu..a tada..ne biraju sredstva i nacine da izadju iz svega toga..mozda kada je zamislio beskrajna pravdanja i obrazlaganja prvenstveno pred njom pa pred familijom ..prijateljima i dusebriznicima..covek jednostavno spakovao kofere i nestao..Opet..Ne kazem da je to resenje i ne opravdavam ali ..nije nista ni nemoguce ..

Povraćala od gadosti koje sam ovde pročitala. Obožavam ovakve dušebrižnike spremne sve da objasne, a puknu na najmanju glupost kojom ih neko "napadne". Da se vama ili nekome koga volite, ako postoji neko takav, nešto slično desi išli biste u krvavi obračun sa svima i cvileli kao popišani na sva zvona, ali pošto je daleko onda možete da tražite prava za nešto što je jasno.
I ne, nije mi se slično, niti bilo šta nalik, desilo. Ni meni ni mojima. Ovo samo da ne bi nekome pala glupa ideja na pamet da sam se setila nečega temom. Gadite mi se. Izbegavaću vas od sada.

ponavljam zasto je ona abortirala onda ? sto nije imala za poziv pa joj rekla frendica
koja se na vreme sredila :rotf:
ili je mozda ona nesposobna = nije samostalna da odlucuje o svom zivotu jer je strah nadvladao
mislim ima tu stosta prvo nerealno sagledavanje zivota,krizni period ...ima toga sve ,od romantike do bluda

Za party speman. :lol:
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Не вреди... Вођа пута је одустао..8-)

Povraćala od gadosti koje sam ovde pročitala. Obožavam ovakve dušebrižnike spremne sve da objasne, a puknu na najmanju glupost kojom ih neko "napadne". Da se vama ili nekome koga volite, ako postoji neko takav, nešto slično desi išli biste u krvavi obračun sa svima i cvileli kao popišani na sva zvona, ali pošto je daleko onda možete da tražite prava za nešto što je jasno.
I ne, nije mi se slično, niti bilo šta nalik, desilo. Ni meni ni mojima. Ovo samo da ne bi nekome pala glupa ideja na pamet da sam se setila nečega temom. Gadite mi se. Izbegavaću vas od sada.
Да ниси и ти у другом стању? :D

Сви симптоми су ту... мука ти је, хормони се узбуркали...:lol:

Још и ако је побегао... потпуно те разумем...

Pa nemoj da si takva, evo pljunucemo ga i mi, ako ce to tebi toliko znaciti. :-)
Mislim trebala je znati sa kim se "druzi" na vreme, a valjda je imala vremena da ga upozna, kao i on nju ocigledno. :-)
Evo ja bih ga licno na banderu za levo jaje obesio. :lol:

Treca..da li ces se vise iznervirati kad ti neko zgazi nove cipele u busu ili sto hiljade dece gladuje u africi?ajde oladi malo

Back