Pobegao sa vencanja ...

Mjau, kakav avatar. :heart:
Pa šta će mu bubreg tamo?
Verovatno se još ni osvestio nije, jadničak. :-(

:( Izbrisao sam onaj prethodni avatar i sada vise ne mogu da njadjem tu sliku na netu... :(

Nedavno sam cuo pricu o jednom paru koji nakon nekoliko godina zabavljanja i po svemu sudeci stabilnoj vezi odluci da se venca, (tim pre sto je ona bila u trecem ili cetvrtom mesecu trudnoce). Ugovori se vencanje, obavestava rodbina, kupuje vencanica i sve to ... Na sam dan vencanja, u zakazanom vremenu on se ne pojavi ... ispostavilo se da je pobegao kod nekog ortaka u Nemacku... od tada se nije javljao niti ona zna ista o njemu.
Mozete li zamisliti takvu situaciju, i sta bi ste uradili da vam se slicno dogodi?

PA svakako bi najteze bilo da popravim svom nemacki i da nadjem dobar posao... :)

:rotf::super:

pa dobro sad... za zezanje se uglavnom nadje vremena... obichno to bude ono "vreme izmedju" ili vreme u kom ubijamo dosadu... mislim da ga je shteta provesti u nechemu suprotnom... al ybg-a... neshto vecheras ne osecam neke pozitivne vibracije pa cu zato da predjem na msn malo, a onda u krevet... i tako...
a vi, nemojte bezati ljudi, nije lepo... suochite se s zivotom...:P
nocka svima...:D

Ona nije abortirala jer su se dogovorili da osnuju porodicu.
On je lagao da hoche.
Nije se u momentu prepao i u afektu pobegao.
Zato shto se za nemachku ne bezzi preko nochi. potrebne su pripreme, viza, posao pare itd...
Znao je najmanje mesec i po dana ranije da che otichi....
Venchanje se zakazuje mesec dana unapred...
I tako...saberite shta je chovek radio iza ledja svom detetu dok je istovremeno lagao potpuno nepotrebno majku svog deteta i njihove porodice da je sve ok....i pravio budale od svih njih....
Jer nije imao muda da kazze ja nechu.
Ili mu je bash bilo zabavno da ih glaeda kako mu veruju dok on smishlja psinu...

Nedavno sam cuo pricu o jednom paru koji nakon nekoliko godina zabavljanja i po svemu sudeci stabilnoj vezi odluci da se venca, (tim pre sto je ona bila u trecem ili cetvrtom mesecu trudnoce). Ugovori se vencanje, obavestava rodbina, kupuje vencanica i sve to ... Na sam dan vencanja, u zakazanom vremenu on se ne pojavi ... ispostavilo se da je pobegao kod nekog ortaka u Nemacku... od tada se nije javljao niti ona zna ista o njemu.
Mozete li zamisliti takvu situaciju, i sta bi ste uradili da vam se slicno dogodi?

Uh, pa mogu, mogu da zamislim. Jao ja se plasim da ce se to meni jednom dogoditi, ako se budem udavala za ovog mog... njemu ce jednostavno tog dana sve doci i iskristalisati se, i on ce pobeci od mene... :shock: A sta bih uradila?
Pa plakala bih. Mislim da bih samo plakala. Dugo.

On je lagao da hoche.
Zato shto se za nemachku ne bezzi preko nochi. potrebne su pripreme, viza, posao pare itd...
I tako...saberite shta je chovek radio iza ledja svom detetu dok je istovremeno lagao potpuno nepotrebno majku svog deteta i njihove porodice da je sve ok....i pravio budale od svih njih....
Ili mu je bash bilo zabavno da ih glaeda kako mu veruju dok on smishlja psinu...

mislim da su muda u pitanju....

Evo zasto je pobegao i to sve zbog one mane....

Woman
I'm in love in you
My love is deep
My love is true
To you, woman, I'm in love

Your hair's so soft
Your eyes are blue
Your skin is warm
And I'll be true to you
Woman, I'm in love with you

You came to me in a dream, I'm sure
You gave your love, you gave much more to me
Woman
Will you marry me?

Do you take this woman
To be your lawful wedded wife
To love and to cherish
And in sickness and in health
Till death do you part?
I do.

Till death us do part [6x]

What's that you just said to me
You didn't love me like this yesterday
Woman
I don't understand

And what's that you did say to me
I guess this love is just more to me
Woman
You're annoying me

Yeah, you're sitting on your arse in your dirty clothes
You're looking a mess, you're picking your nose
Woman
You're a ******* mess

Your tits are big but your brains are small
Sometimes I wonder you got any brains at all
Woman
Ah stuff yourself

Well **** you, **** you
Don't you tell me what to do
Woman
Ah **** off

I've got my deed, I've married you
What did I do to deserve you?
Woman
Why me?

Woman
Woman
Woman
Woman
Woman
I hate you

Ništa. On će sam sebe dovoljno sj.ebati kada se opasulji. Savest je čudna stvar. Proradi kada smo najslabiji. Ostavio je dete.
Da se meni dogodi, daleko bilo, naravno da bih bila očajna neko vreme, ali bih mu zatvotila vrata za vjek u vjekov. Mogao bi dete da vidi samo ako dete to želi, kada poraste i gledala bih da li mogu nekako da ga sj.ebem. To je siguno. A što kažu, osveta se servira hladna, pa bih imala vremena da smislim kako i šta, a taman bih se i smirila, pa bih udarila gde je najtanji, a ne onako u besu kada ljudi počnu sebe da zezaju i uništavaju bez računa.

ebote ja te se plashim...majke mi
e052.gif

On je lagao da hoche.
To je to

Neka..samo da si bolje raspolozena.

I sinoć sam bila, ali ne volim kada ljudi brane stoku. Postoje gmazovi. Nismo svi isti. Nekoga, zaista, nervira tuđa nesreća,a ne samo sopstvena. Ali nema veze. Obrisala sam ono objašnjenje, pošto nema svrhe. Poznajem mnogo bahatih ljudi kojima je sve prihvatljivo i za sve imaju razumevanja, ako se ne tiče njih samih. Ali im i najmanja sitnica smeta, ako se tiče njih. I znam da nema leka takvom stanju duha. Zapravo, tu ni nema duha i svesti. Samo životinjsko.

Back