Pobegao sa vencanja ...

@Treca
Ok..samo je previse bombasticno kako pises..zato i ne dajemo ozbiljne komentare posto ne znamo razlog njegovog odlaska.

Kako misliš bombastično. Pa oni se venčavaju. Znaju se godinama. Ona je trudna i to ne u prvom mesecu. Imao je vremena da razmisli šta hoće i da prekine na vreme. Čak i da je na venčanju došao i kazao da se predomislio bilo bi manje gadno nego što je kao ***** zbrisao kod druga u Nemačku. Izvinjavam se, ali ljudi koji se tako ponašaju nemaju pravo na razumevanje.

Ona se neche oporaviti...pitache se godinama zashto, i chime je ako neshto zasluzzila...dete che se osechati loshe i nepozzeljno jer che saznati pre ili kasnije....
a njemu ne treba vecha kazna od te da mora da zzivi sam sa sobom i tim chinom i da zna da mu nema povratka medju one koji ga najvishe vole.

Da, ali Treca pokusava da kaze da je razlog nebitan.. I da je ona najodvratnija osoba ne svetu , to ne opravdava njegovo sebicno ponasanje... Niti kukavicluk.. To je i sramota za njegovu porodicu koja nije bila tu u zavidnoj situaciji...

Sve to stoji..ali ipak mi je logicno da postoji jak razlog posto je pobegao usred krljanja s rodbinom :Dzasto nije 2 dana ranije otisao?

Nedavno sam cuo pricu o jednom paru koji nakon nekoliko godina zabavljanja i po svemu sudeci stabilnoj vezi odluci da se venca, (tim pre sto je ona bila u trecem ili cetvrtom mesecu trudnoce). Ugovori se vencanje, obavestava rodbina, kupuje vencanica i sve to ... Na sam dan vencanja, u zakazanom vremenu on se ne pojavi ... ispostavilo se da je pobegao kod nekog ortaka u Nemacku... od tada se nije javljao niti ona zna ista o njemu.
Mozete li zamisliti takvu situaciju, i sta bi ste uradili da vam se slicno dogodi?

a mozda su ga oteli vanzemaljci:?:

Sve to stoji..ali ipak mi je logicno da postoji jak razlog posto je pobegao usred krljanja s rodbinom :Dzasto nije 2 dana ranije otisao?

Ima jak razlog. :roll: Kako možeš razumom tumačiti nerazumno ponašanje? Ako je shvatio ili saznao nešto što mu ne odgovara onda treba da kaže i prekine. Kao čovek. A ne da beži. Samo nezrela stoka beži. Fuj, prezirem takve ljude. Ne zaslužuju ništa lepo.

Ко смо то ми да овде нешто правдамо или не...:roll:

И какав је утицај нашег мишљења на читаву ту ситуацију?

Неко ће имати користи од наше осуде или одобравања...:mrgreen:

Ma ja sam se sad ziv pokidao zbog neke price na nekom forumu. Evo cupam kosu s glave. :lol: Idem sad ja licno da ga trazim. :lol:

Ima jak razlog. :roll: Kako možeš razumom tumačiti nerazumno ponašanje? Ako je shvatio ili saznao nešto što mu ne odgovara onda treba da kaže i prekine. Kao čovek. A ne da beži. Samo nezrela stoka beži. Fuj, prezirem takve ljude. Ne zaslužuju ništa lepo.

Ma niko ga ne pravda..otkud znamo zasto je otisao..mozda je hteo pokupiti koverte s vencanja..lopov..opusti se..kako julia roberts onoliko puta pobeze :D

Ma ja sam se sad ziv pokidao zbog neke price na nekom forumu. Evo cupam kosu s glave. :lol: Idem sad ja licno da ga trazim. :lol:
Много си неозбиљан. :cool:

Ништа није смешно. Морамо да га нађемо и да га спалимо на ломачи. :evil:

Само... да ли прво да га саслушамо... или да га спалимо само на основу приче из уводног поста...:roll:

Mozda je bio samo posten.prema sebi i njoj...mozda ta veza njemu i nije bila tako stabilna..mozda je dete neplanirano zaceto..mimo njegove zelje..mozda je zbog svega toga i zarad svega i hteo da se vencaju..iako je mozda to bilo protiv njegovih zelja i osecanja ali nije hteo da ispadne stoka..i tako..sve do zadnjeg trenutka..kada je pukao..prelomio..shvatio da bi sebe i nju ucinio nesrecnim..mozda nije imao drugo resenje ..snage da se suoci sa njom..kazem mozda..od onih sam koji vole da resavaju stvari licem u lice ali..kako zivot odmice..sve cesce imam opravdanje za mnogo toga..cudni su zivotni putevi..mnogima je potrebno da se dese pogoleme stvari u zivotu da bi shvatili ko su..gde su i sta zele..pa tako i njemu..mozda ce i ona jednog dana ukapirati da je tako ipak bolje..sam ili sa nekim drugim nego sa covekom koji je nije vise voleo ili zeleo zivot sa njom..

Nije to nista...Drugar mi je ispricao pricu za njegovog dedu...E taj njegov sad vec pokojni deda,kada je vec imao dvoje male dece ( drugarovog oca i tetku ), ode jedan dan po cigarete u trafiku i dodje posle 25 godina...Covek otisao za Australiu i tamo zasnovao novu porodicu....Kakav lik....

Back