NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
NovaIsta, još tri posta i dva forumaša stižu pravo na tvoju adresu. :-)
@Treća je opet neurozna.
a koja? jel mogu da biram ili stami udelite?
ops:Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NovaIsta, još tri posta i dva forumaša stižu pravo na tvoju adresu. :-)
@Treća je opet neurozna.
ops:
E ne znam sad detalje, mislim da bi Maslachak ili Parka to bolje objasnile.a koja? jel mogu da biram ili stami udelite?ops:
Није она крива...E najgori su ti koji nesto kao krenu pa stanu.Ustvari cek da nadjem odgovarajuceg smajlija :x:x:x Evo ga :x .
![]()

Па онако у другом стању и пред олтаром... мислим... ја не могу да смислим гори тренутак.....neka je pobegao..nesiguran...bolje sad nego kasnije...u nekom gorem trenutku...a sad sto ga je bolelo uvo kako se ona oseca tako ostavljena pred oltarom to je vec stvar za psihijatra...

Па онако у другом стању и пред олтаром... мислим... ја не могу да смислим гори тренутак...
Може ли неко други?![]()
Ма само ти куцкај...;-) не оптерећуј се смислом...mozemo svi ali necemo da ti kazemo. zadovoljna?

Ма само ти куцкај...;-) не оптерећуј се смислом...![]()
Ooooops, greška.a koja? jel mogu da biram ili stami udelite?ops:

Ooooops, greška.
Pričinilo mi se da imaš 10000 postova. :-)
Ništa onda, još 900 komada. :wink:
Odoh da spavam, počelo je da mi se priviđa.

smislena praznina... to je bilo sarkastichno, ili? ni ti novalsta ne koristish smeilije kad treba...![]()
zaboravim 
Није она крива...
Тотално смо погрешили при избору смајлија...
Није нас озбиљно схватила... ето...![]()
Minut bez kuckanja molim, za nasu Trecu.

I jos 6 sati za onu na svadbi.
(evo ga super smajli, on je inace tajna sifra 
smislom tvoje praznine? nee, dovoljno si ti opterecena :-)

суза сузу стиже...
Pih eto nesporazuma. :| Sad me to pogodilo. :| Ona je tuzna a mi se smejemo. :| Hajde sad ceo forum da se uhvati za rucice i svi da budemo tuzni.Minut bez kuckanja molim, za nasu Trecu.
![]()
I jos 6 sati za onu na svadbi.
(evo ga super smajli, on je inace tajna sifra
)
![]()

Ја је прозивам да се врати. Овде пише да јој је мука, а на суседној теми о чоколадама...a shto sad prozivate trecu? mislim, rekla je nece vishe uchestvovati u prichi, chemu onda to?
Уау... како велике мисли...
Јеси оптерећена... онима који беже, без поздрава...
Па ако те радује помисао да мене вређаш... ево...суза сузу стиже...
![]()

a shto sad prozivate trecu? mislim, rekla je nece vishe uchestvovati u prichi, chemu onda to?

vazno je samo dobro se zezati...
kontaminiras okolinu svojom kvarnocom.
ali ti je oprosteno jer si plitka, pa ne umes bolje![]()