Pitanje za žene.

Skafander

Domaćin
Poruka
4.788
Da li bi izabrale ružnog, glupog i lošeg sa parama ili lepog, pametnog i dobrog bez para(bez mogućnosti da ih ima)?
A taj lepi da bude lep 50 godina, od 25 do 75 godina, bez prolazne lepote. :)

Da li bi izabrale ružnog, glupog i lošeg sa parama ili lepog, pametnog i dobrog bez para(bez mogućnosti da ih ima)?

Lep, pametan i dobar naravno
Pobogu šta će mi ružan glup i loš ?????

Lako ću ja zaraditi, već zarađujem. Ovo može biti doživotni sex toy šta ti je ;)

Pa mnogo je važnije živeti život u estetici... imaš nekog lepog pored sebe, još je i dobar, još je i pametan - izbor ne postoji, sve je jasno.

Skuvaš kafu ujutru, sediš, posmatraš ga, porazgovarate, odeš na posao radiš ceo dan, uveče dođeš kući on lep, pametan, dobar... šta ćeš bolje. ;)

Uporediti sa tim ako je neko pun para ali ružan, dovoljno je samo to. Što me majka rodila da ceo život gledam nekog ružnog ?? Još je i pokvaren i loš čovek. to u startu otpada. Šta će mi njegovi milioni ako treba tako da se mučim u životu. Posao je u odnosu na to mučenje raj ! Još ako voliš što radiš.

Poslednja izmena:
Pa mnogo je važnije živeti život u estetici... imaš nekog lepog pored sebe, još je i dobar, još je i pametan - izbor ne postoji, sve je jasno.

Skuvaš kafu ujutru, sediš, posmatraš ga, porazgovarate, odeš na posao radiš ceo dan, uveče dođeš kući on lep, pametan, dobar... šta ćeš bolje. ;)

Uporediti sa tim ako je neko pun para ali ružan, dovoljno je samo to. Što me majka rodila da ceo život gledam nekog ružnog ?? Još je i pokvaren i loš čovek. to u startu otpada. Šta će mi njegovi milioni ako treba tako da se mučim u životu. Posao je u odnosu na to mučenje raj ! Još ako voliš što radiš.
e tako i ja mislim kada su zene u pitanju. Lepa, pametna, osvezenje za oci, za krevet da i ne govorim...............ko ce jos pored takvog andjela jos o njenim parama da razmislja. Napiso bih jos nesto al ovde ima zakletih feministkinja koje mogu svaku moju rec proglasiti seksizmom i ukloniti mi tekst.

Имам два потпитања.

1. Како овај ружан, глуп и лош зарађује паре
2. А овај леп, добар и паметан, нема могућности да има паре...је л' то значи да је леп, добар и паметан али нема ни руке ни ноге? Мсм...како у загради пише "без могућности да их има"? Ваљда, ако је здрав и прав, па још и леп, добар и паметан, ваљда је нормално да ће да има неки посао где ће да зарађује, тј. да има пара. Или је то неки лењ човек, само леп, добар и паметан?

Настрану карактерне особине, животна је казна бити са лошим човеком! Али ружан? Прво ми је пао на памет Белмондо, а много је таквих глумаца који су својим шармом чинили своју ружноћу неодољивом за многе жене. Или, да заборавимо глумце, познати су и имају пара. Узмимо обичне људе који су ружни, а права су срећа по свему за жену са којом су.

Настрану карактерне особине, животна је казна бити са лошим човеком! Али ружан? Прво ми је пао на памет Белмондо, а много је таквих глумаца који су својим шармом чинили своју ружноћу неодољивом за многе жене. Или, да заборавимо глумце, познати су и имају пара. Узмимо обичне људе који су ружни, а права су срећа по свему за жену са којом су.
Prvo, Belmondo nije ružan čovek

Sponzoruše su osobe koje ne žele da same zarađuju. Na temi su pak lepe i pametne žene koje znaju da zarađuju i ne treba im ružan i pokvaren čovek

Онда није ни Попај! Изразито ружан, али бескрајно шармантан.
Ovo nije ružan čovek
Lepe oči čelo kosa, pune usne, nos malo veći ali oblik lica lep

1000015814.jpg

Back