Pitanje za zene, a moze i za muske

jao derer zene gledaju one sa cipelama :)
(bar ovde,patike nose samo arapi iz geta :roll: )
i kako gledaju smo patike?ja gledam kako se skockao,ako zraci ,u parizu doduse gledam sve zivo jer su tamo muskarci 90% metrosexualci i ne mogu da se snadjem na kojoj sam planeti,ovde kod mene u selu je slicnije balkanu :lol:

Patike cipele..whatever..ja ne volim cipele,nisam taj tip pa sam reko patike.Sve shto nosish na nozi...mada moje patike vishe podsecaju na ciupele poshto su crne...
Otkud znam zashto imam vishe teorija,mozda im je to samo kraj celokupnog skeniranja.
Ali ima jako jako puno tumachenja koja mi se chine logiuchna ali je obimno,za zasebnu temu a i mrzi me sad.

daco pa ti si neko dobro parce:oops:

Mozda nekad bio...:oops:, ali D... izgleda deli tvoje misljenje, poslednji put kad smo se "sudarili" na ulici izgledalo mi je da je bila trudna, i opet je sve bilo kao i ranije, kao i prvi put, kompletna procedura, ma to me je dotuklo...Jos ce neko da pomisli da cu postati tata. :oops:
Sa sto kila vise licim na dva parceta, tako mi bar kazu neke cure...:D

Mozda nekad bio...:oops:, ali D... izgleda deli tvoje misljenje, poslednji put kad smo se "sudarili" na ulici izgledalo mi je da je bila trudna, i opet je sve bilo kao i ranije, kao i prvi put, kompletna procedura, ma to me je dotuklo...Jos ce neko da pomisli da cu postati tata. :oops:
Sa sto kila vise licim na dva parceta, tako mi bar kazu neke cure...:D
oo bolje frajer od 100 nego od 50 kg
sad zavisi razmera salo-misici

oo bolje frajer od 100 nego od 50 kg
sad zavisi razmera salo-misici
Ne znam koja je razmera, ali nije ta razmera toliko bitna, presudne su neke druge dimenzije, koje se ne vide na ulici, tako u prolazu :oops: , to i nije cilj ove teme, pola drugih tema posveceno je toj "razmeri"...:D
Mislim, dok se neko ne zablene u tebe ni ne znas koliko to zurenje moze da bude neprijatno, dok ti snimas dobre ribe cvetas, ali kad ti uzvrate onda kriza "kakve su mi patike, kad sam se okupao...", pogotovo ako imas razloga da budes stidljiv.
Zato se najbolje osecam u vecim gradovima, mozes da shmekas do mile volje, a bas te briga sto te neka zagleda...i jos sa tim tvojim tamnim naocarima...:D

sinoc ja bio u kafani, pricam sa jednom djevojkom a iza mene jedna kao avijon...i ja nesvjesno nesto diram se po kosulji, popravljam kais...i slucajno se okrenem kad ova se zabuljila u moju bulju(inace imam dobru guzichetinu ..psssst...samo da gagi ne cuje)..jes pocrvenila:))))

Sta ces sad, da menjas kafanu zbog "buljenja" ili ostajes? Ja sam morao da menjam ulicu...nije vredelo. :oops:

Ja bas volim da smekam frajere po gradu, mada desi mi se vrlo cesto da se okrenem i za primerkom muskog pola koji bi se tesko mogao opisati pridevom covek a kamoli frajer....mada moram priznati da se najvise okrecem za zgodnim devojkama...

'Ajde reci zasto se okreces za tim "neopisivim" muskarcima, mozda kazes sebi "e ovakav mi ne treba, memorisi ga"...:?::)

Kad prolazi neki (po vama zgodni) frajer ispred vas, na ulici, gde gledate i šta pomišljate?

Za muške, gde gledate žensku ili gde uopšte gledate kad ženska ide vama u susret, i o čemu razmišljate?

To pitam zato što sam se danas susreo sa prelepom osobom koju nikada nisam video.
Ja sam se trudio da ne gledam u nju, nego u neke automobile koji su bili sa strane, a ona mi se nasmešila i pognula glavu. Primetio sam da me je zagledala.

Uvek, ali UVEK kada vidim dobru zensku na ulici ili bilo gde drugde, glsam samo kakve imam sise, dupe i facu...

I UVEK zamisljam sex sa njom... :)

Mislim da je to normalno za svakog muskarca... :)

...Pitam se... Da to mozda ne odbija devojke od mene... :confused:

Vrlo moguce...........a mozda je fora u tome da se pitam kakav li je on u krevetu! Znas kako vi muskarci imate teoriju da su ruzne bolje u krevetu.....

Moguce...delujes iskreno. Ovo je za razmisljanje. :?
Ja mislim da je ta teorija tacna. Mene i privlace manje lepe devojke (nikad necu reci za nekog da je ruzan, takvi ne postoje, svaka osoba se nekome dopada, verujem u to) sa atraktivnim telom.

Back