Pitanje za muškarce

U vreme kada sam sluzio vojni rok (2004), jedan od drugara iz cete na zakletvi bio primecen kako se ljubaka u usta sa nekom znatno starijom zenom. I jedan od nas smogne hrabrosti i mrtav ladan ga upita "A sto si se ljubio sa kevom u usta?!" :lol::roll: Ovaj jedva objasnio da mu to nije majka, vec devojka sa kojom je u vezi (on je imao 23 godine tada, a "devojka" ako se dobro secam 38 ili 39). Nismo ga puno zezali, dobar je momak bio, ali nam jeste to tada bilo prilicno cudno i neobicno.

I to je samo posledica malo više gledanja milf kategorije po određenim sajtovima.
Sta god, samo me nervira kad mi dodje muskarac od 40+ i forsira mi to kao ja mlad momak bih trebao kao jelte zveknem neku stariju tetu da me nauci, mislim ko voli starije nek izvoli, ali me nervira to sto se u zadnje vreme vidim i na drustvenim mrezama sve vise o tome govori kao poseban akcenat se stavlja na godine,a ne na osobu.

Ma jok ove kod mene vamo su potrosene od fizikalija jbg
u firmi
A dobro, ne rade svi u rudniku. :)
Salu na stranu ja imam 34, kao prvo kao juce da sam imao 20, ni ne okrenes se proleti. Da li sam fizicki slabiji, istroseniji i slicno, ne.
Nema razlike, a i izgledam bolje nego sa 20, faca mi je ozbiljnija, brada jaca, kosa mi se ukovrdzala, bila je talasasta i tako.. Svake godine imaju svoje, a znam ljude od blizu 50 i uzivaju, sta ima fali.

1000030771.jpg

Koja tema i koji komentari!
Vidi se da niste vježbali ni na starom trotinetu.
I opet žena u podređenom i uniženom položaju?!
U BiH se kaže da za dobru krmaču nema loših pomija. To važi i za muški i ženski slučaj.
Nije sex izmišljen samo za vas.
Meni je prirodniji odnos mlađi muškarac i starija žena, nego obratno. On tu nikada nije povrijeđen na bilo koji način, dok ove stare kljusine koje kupe ili vrebaju mlađe ženske osobe su uvredljive i za oko, a kamo li da spominjem neke druge ljudske organe.
Vježbaju! :rotf:
Ko nema talenta, taj ga nikada ne navježba! Kod njega je samo ono ,,važno je učestvovati,,!

Back