- Poruka
- 6.825
si lizao ti IKAD?![]()
Nisam NIKAD. Nisam hteo; gadilo mi se. Ma ja i ne ljubim ljude. gade mi se ljudi. A jesi li ti lizala IKAD?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
si lizao ti IKAD?![]()
Nisam NIKAD. Nisam hteo; gadilo mi se. Ma ja i ne ljubim ljude. gade mi se ljudi. A jesi li ti lizala IKAD?

Kada ližete picu, naravno vi što to radite, koju tehniku koristite? Da li kada jezikom prelazite preko klitorisa "ispisujete" slova azbuke, abecede, alfabeta ili brojite od 1 do 10 pa sve u krug? Ili brojite od 1 do 100 ili možda od 1 do 1000? O, da, da ne zaboravim; da li vam se kad omakne, da pogrešite, i da vam jezik upadne u prkno? I šta onda radite? Mislim kakav je to osećaj?
Unsaie, evo i tebi jedna sličica, pošto ti imaš 20 i nešto; i ove su mlade:
Nemoj se stideti.

zanimljiva tehnika za alfabet...sto mastovitije lizanje, to lepse za curu...
Ako upadne...pa lizem...anus je vrlo osetljivo mesto i nadrazujuce deluje kada se stimulise jezikom
moja ljubav su ipak crnke
ah, kako je ovo romanticno!
nakon trideset godina lutanja i nezadovoljstva - konacno otkrivas svoju pravu prirodu
nego, shapni mi na pp ako neces ovdje - kako izgleda decko, hm?![]()
![]()
![]()
![]()
Ne znam ja zasto pita.pa i pita muskarce, ne vidim da se bilo koji ljuti![]()
![]()
bas fino od njih sto podrzavaju![]()

Ne znam ja zasto pita.![]()

Zaslužuješ li išta bolje?
Kakav dečko. Ne postoji nikakav dečko. Udarilo te sunce u glavu.
Dovešću ti neku crnku iz Beograda na leto u HN. Samo može ti zasmetati što ima 16.
Mozda i on lize muskarce...
tema je za muskarce

Kad je bal, nek je bal...pa moram da lizem guzicu u slucaju da se nije dobro obrisala ili oprala posle sranja....
A da te pitam...lizes li nekada kad cura ima menstruaciju?

Gadi mu se bwe.A da te pitam...lizes li nekada kad cura ima menstruaciju?
Kad je bal, nek je bal...pa moram da lizem guzicu u slucaju da se nije dobro obrisala ili oprala posle sranja....
A da te pitam...lizes li nekada kad cura ima menstruaciju?
Mozda i on lize muskarce...![]()
Pa zaslužuješ li bolje? Ja ne ližem uopšte, zato i pitam kako je.
Ti (ne možda no sigurno) ližeš i žene i muškarce.

Veze ti nemas, ja uopste ne lizem, ni jedne ni druge, ja ih smaram...
Ali ti si mi sumnjiv za to lizanje muskaraca...ne mozda no sigurno...![]()
Pa zaslužuješ li bolje? Ja ne ližem uopšte, zato i pitam kako je.
Ti (ne možda no sigurno) ližeš i žene i muškarce.
Veze ti nemaš, čim govoriš u svoje ime. Ajde liži ko ti smeta. Ja ne ližem ni jedne ni druge. Niti ljubim ljude. Bljak.

Zašto žene ponekad stoje na ulici prekrštenih nogu? Pa da im ne ispadnu creva na vaginu.