Pitanje za lizače

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kada ližete picu, naravno vi što to radite, koju tehniku koristite? Da li kada jezikom prelazite preko klitorisa "ispisujete" slova azbuke, abecede, alfabeta ili brojite od 1 do 10 pa sve u krug? Ili brojite od 1 do 100 ili možda od 1 do 1000? O, da, da ne zaboravim; da li vam se kad omakne, da pogrešite, i da vam jezik upadne u prkno? I šta onda radite? Mislim kakav je to osećaj?

zanimljiva tehnika za alfabet...sto mastovitije lizanje, to lepse za curu...
Ako upadne...pa lizem...anus je vrlo osetljivo mesto i nadrazujuce deluje kada se stimulise jezikom

zanimljiva tehnika za alfabet...sto mastovitije lizanje, to lepse za curu...
Ako upadne...pa lizem...anus je vrlo osetljivo mesto i nadrazujuce deluje kada se stimulise jezikom

Zaslužuješ li išta bolje?

moja ljubav su ipak crnke :P

ah, kako je ovo romanticno! :rumenko:
nakon trideset godina lutanja i nezadovoljstva - konacno otkrivas svoju pravu prirodu :heart:

:cmok:

nego, shapni mi na pp ako neces ovdje - kako izgleda decko, hm? :D :heart: :kiss:

:heart:

Kakav dečko. Ne postoji nikakav dečko. Udarilo te sunce u glavu.
Dovešću ti neku crnku iz Beograda na leto u HN. Samo može ti zasmetati što ima 16.

Zaslužuješ li išta bolje?

Kakav dečko. Ne postoji nikakav dečko. Udarilo te sunce u glavu.
Dovešću ti neku crnku iz Beograda na leto u HN. Samo može ti zasmetati što ima 16.

Kad je bal, nek je bal...pa moram da lizem guzicu u slucaju da se nije dobro obrisala ili oprala posle sranja....
A da te pitam...lizes li nekada kad cura ima menstruaciju?

Unsaie, ti liži ženske guzice do milje volje. Ja sam lijepo pitao kolege kakav je osjećaj kad ližu picu i upadne li im kad u guzicu kad jezik već stavljaju pored jade. A ti seri koliko goj hoćeš. Ja lijepo rekoh.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back