JOVANA77
Poznat
- Poruka
- 9.786
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

evo ja se izjašnjavamAnonymous:Pa izjasni se ti pa ce posle joca da se izjasni![]()
ops:
ops:
ops: moj e-mail je cucuk@absolutok.net ako se odlucis javi mi preko foruma (bas ovde)=====================================================d1:pa probaj sa krastavcem od pola metra..... :wink:Gosca:Pa naravno!!!Ja sam trenutno sama,a ne gotivam nesto strasno te kres varijante. Sta mi drugo preostaje nego da pomognem sama sebi![]()
![]()
:? I lepo mi je
![]()
...........Naravno nije to tako ''duboko''kao sto ja sa divnim muskim polom, ali boze moj, bolje ista nego nista
![]()
ps. 99% sam siguran da si musko, ali nema veze.... bitno je da se zabavljas :wink:
Anonymous:Dali masturbirate? (Iskljucivo za devojke jer znam da svaki muskarac to radi)
d1:pa probaj sa krastavcem od pola metra..... :wink:Gosca:Pa naravno!!!Ja sam trenutno sama,a ne gotivam nesto strasno te kres varijante. Sta mi drugo preostaje nego da pomognem sama sebi![]()
![]()
![]()
...........Naravno nije to tako ''duboko''kao sto ja sa divnim muskim polom, ali boze moj, bolje ista nego nista
![]()
ps. 99% sam siguran da si musko, ali nema veze.... bitno je da se zabavljas :wink:

u kavezu:ja masturbiram ali mi je decko nedavno to zabranio jer zapravo nismo cesto pricali o tome tako da ni nije znao da to radim...
zasto mi je zabranio,sta mislite?sta je razlog?ja stvarno ne mogu da shvatim...
Nadam se da se salis...u kavezu:ja masturbiram ali mi je decko nedavno to zabranio jer zapravo nismo cesto pricali o tome tako da ni nije znao da to radim...
e takva žena mi treba!!!!!u kavezu:ja masturbiram ali mi je decko nedavno to zabranio jer zapravo nismo cesto pricali o tome tako da ni nije znao da to radim...
verovatno misli da te dovoljno ne zadovoljava i jadan dobio kompleksNico:u kavezu:ja masturbiram ali mi je decko nedavno to zabranio jer zapravo nismo cesto pricali o tome tako da ni nije znao da to radim...
A je l' ti postavio kameru u stan???
Ili te je, mozda, hipnozom naterao da postujes njegova naređenja??
O Boze....sta sve ima na ovom svetu...

Nepoznata X:Ja masturbiram.Obozavam to da radim!O cemu vi razmisljate dok masturbirate?[/quote
uglavnom o fudbalu![]()
![]()
![]()
Nepoznata X:Ja masturbiram.Obozavam to da radim!O cemu vi razmisljate dok masturbirate?![]()

Zak:=====================================================d1:pa probaj sa krastavcem od pola metra..... :wink:Gosca:Pa naravno!!!Ja sam trenutno sama,a ne gotivam nesto strasno te kres varijante. Sta mi drugo preostaje nego da pomognem sama sebi![]()
![]()
![]()
![]()
Koji si ti hibrid.![]()
lolla:Shto, mislish da zenama nije u genima da masturbiraju, ili....?![]()
nego?Tya:Shmeker!