Pitanje za Devojke!

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
d1:
Gosca:
Pa naravno!!!Ja sam trenutno sama,a ne gotivam nesto strasno te kres varijante. Sta mi drugo preostaje nego da pomognem sama sebi :?: :?: :?: :? I lepo mi je :lol: :lol: ...........Naravno nije to tako ''duboko''kao sto ja sa divnim muskim polom, ali boze moj, bolje ista nego nista:)
pa probaj sa krastavcem od pola metra..... :wink:
ps. 99% sam siguran da si musko, ali nema veze.... bitno je da se zabavljas :wink:
=====================================================
Koji si ti hibrid. :twisted:

d1:
Gosca:
Pa naravno!!!Ja sam trenutno sama,a ne gotivam nesto strasno te kres varijante. Sta mi drugo preostaje nego da pomognem sama sebi :?: :?: :?: :? I lepo mi je :lol: :lol: ...........Naravno nije to tako ''duboko''kao sto ja sa divnim muskim polom, ali boze moj, bolje ista nego nista:)
ps. 99% sam siguran da si musko, ali nema veze.... bitno je da se zabavljas :wink:

Shto, mislish da zenama nije u genima da masturbiraju, ili....?:)

ja masturbiram ali mi je decko nedavno to zabranio jer zapravo nismo cesto pricali o tome tako da ni nije znao da to radim...
zasto mi je zabranio,sta mislite?sta je razlog?ja stvarno ne mogu da shvatim...

u kavezu:
ja masturbiram ali mi je decko nedavno to zabranio jer zapravo nismo cesto pricali o tome tako da ni nije znao da to radim...

A je l' ti postavio kameru u stan???
Ili te je, mozda, hipnozom naterao da postujes njegova naređenja??
O Boze....sta sve ima na ovom svetu...

u kavezu:
Nadam se da se salis...
Ako si ipak ozbiljna, onda mogu samo da te pitam da li bi prestala i da jedes, spavas ili mislis, ako bi ti to decko zabranio...??? Cije je tijelo u kom si i imas li ti svoje ja...? Imas li svoje stavove i misljenja...?
Koliko vas dvoje uopste imate godina...???

Nico:
u kavezu:

A je l' ti postavio kameru u stan???
Ili te je, mozda, hipnozom naterao da postujes njegova naređenja??
O Boze....sta sve ima na ovom svetu...
verovatno misli da te dovoljno ne zadovoljava i jadan dobio kompleks

Zak:
d1:
Gosca:
=====================================================
Koji si ti hibrid. :twisted:
lolla:
Shto, mislish da zenama nije u genima da masturbiraju, ili....?:)

hibrid CA48-H....
i dalje mislim da se neko za.ebavao sa postom na koji sam odgovorio... a zasto to mislim... pa procitajte pazljivo post, i ako skontate - skontali ste.... ja necu reci

POZ

Back