Pitanje za devojke

ne. ako mi je do sexa, to znaci sve, u kompletu.
te zajebancije o "zadovoljavanju partnera" mirisu na patologiju.
zadovoljavanje je uvek uzajamno, ili je budalestina.
ono sto ja ne kapiram, zar vama lizanje nije sex? pa kao ako je SAMO lizanje, nije strasno...ili sta?:dontunderstand:
misim..sex generalno nije strasan:grin:

evo nama jos jednog shmekera,kojem je najvaznije da devojka bude zadovoljena :lol:
svaka cast mladiicu,kao i tvojim prethodnicima i tebi ce explodirati inbox,savrsen ulazak na ljis,namazano i originalno nema sta... :neutral:

Da li bi na prvom sastanku dozvolila momku da ti polize mackicu

sundek_girl.preview.jpg

Ovaj topic je namenjen zenama, a ne muskarcima, ako neznate da citate pise
PITANJE ZA DEVOJKE, sad je neznam mozda su neke prijavljene pog miskim imenima i slikama, ili se neki muskarci osecaju kao zena mislim sve ja to razumem tako je vreme danas sve je normalno, ali ocekujem ako neko i poseti ovaj topic da su to devojke, a ne napaljeni moroni kojima je sperma udarila u glavi zato sto su verovatno ****** pre odprilike 100 godina. HVALA na razumevanju

evo nama jos jednog shmekera,kojem je najvaznije da devojka bude zadovoljena :lol:
svaka cast mladiicu,kao i tvojim prethodnicima i tebi ce explodirati inbox,savrsen ulazak na ljis,namazano i originalno nema sta... :neutral:

Dragi seljo, to sto ti samo mislis na sex, tj. utovar, nemora da znaci da smo svi isti, nekima je i uistinu mozda i stalo do zena. Evo naprimer meni, ja istinski volim zene, mislim da je zensko telo najsavrseniji oblik na planeti, obozavam svaki njihov deo, okrecem se na ulici, u klubovima dajem komplimente .....Nisam od onih koji bi samo trpali verovao ili ne, ali kad nekome istinski poklonis paznju sex je zagarantovan

Back