Pitanje za devojke

arguingOnTheInternet-1.jpg

Daklem stvarno, what is the point - lizes i nista vise.. pa nije ona sladoled, zasluzuje vise
(sada se setih komsijskog psa iz detinjstva koji je sa najvecim zadovoljstvom stavljao stapic i sladoled na sapice i lagano lizao, bas lepo utreniran - o cemu li je razmisljao?).

... a 69... batali, neudobno... jedno pa drugo, puna paznja da se posveti i radu i uzivanju... onako, tesko se koncentrisati.

Jednom davno,davno...Bile tri cimerke...prve dve se lepo priudale, ali najmladja i najlepsha nikako da nadje princa....
Cimerke odluchishe da ispitaju stvar...i tako su saznale na trecha cimerka uvek da na prvom sastanku....
Odoshe na daleko brdo u kolibu kod mudre gatare da pitaju za savet, i ona im reche da na sledechem sastanku najmladja obuche gache protiv uroka....najstarije, flekave i iscepane domachinke....
Tako su i uradile....sledeche jutro, najlepsha se vratila sama.... i rekla zadovoljno:" Izblamirala sam se" :D

sta da pomisli covek o takvim dewojkama....da nisu iskomplexirane???

ja uvek pitam, a ponekad i upali:D

ali nisu mi jasne one dewojke koje te maltretiraju& ne daju celo prvo vece:rtfm:, a sledece vece vec swe radnje radi:ok: cenim da tako odaju utisak, same sebi, da smo u vezi i da zbog toga nisu lake ribe??? mala digresija, pricali smo mnogo puta, ali mnooooogo cesto se desava, a posle kako da im kazes da nismo momak&dewojka:(

.....ili je decko tripowao da je zeni, ako mu da da lizne.....ili makar pomirise????

usput,
pOz. gazda

Ja se jedno mjesec dana igram sa jednim djecakom, a jos mu nisam "dala"... :shock:
Rekla sam mu da cemo da se 'bemo, ako misli da me odrzava u narednih par mjeseci... On je bio dobar djecak i rek'o je da oce...
Je l' to bilo posteno od nas?!

Pozzz g-rock...

Back