Michael Monticule
Početnik
- Poruka
- 3
Može i Mars u 3.
Može i svaka druga planeta u svakom drugom znaku. Merkur će dati pričalicu, Mars ćutologa.
Može i svaka druga planeta u svakom drugom znaku. Merkur će dati pričalicu, Mars ćutologa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A saturn u 8?
E hvala meni je sa u 8 u8 kuca je u vladavini Saturna, kao i 1.kuca.
Saturn je pocetak i kraj, alfa i omega, sa njim sve pocinje ( vlada 1.poljem, pa samim tim cini strukturu ljudskog tela, nasa je kost i koza ) ali kao poslednja planeta utice i na kraj zivota i oznacava starost, i na kraju i fizicki kraj tela.
8.polje simbolise kraj zivota, smrt, a takodje, s obzirom da je jedno od kadetnih, padajucih polja koja su u averziji sa ASC, tj ne vide se ( moderna kaze da su u inkonjunkciji ), ova polja, a to su 2. 6. 8. I 12. su polja malefika, odnosno ona polja gde nismo bas skroz svoji.
Kada nas nesto zadesi a nemamo pojma sta nam je, kada osecamo tugu, teskobu, nervozu, paranoju, strahove ili fobije i nismo nacisto kako to sebi da objasnimo ni da se saberemo ssmi sa sobom. To donose malefici uopste a u padajucim poljima nas zuljaju a ne umemo da ih se resimo.
Saturn u 8.donosi i duboku starost.
Od toga kakav je taj Saturn zavisi dosta i da li ce stsrost biti opustena i bogata ili kao neki dzangrizavi starac koji samo zvoca.
Ovde su skrivene nase dusevne patnje koje nas muce.
Takodje, Saturn u 8. moze da donese nasledje zemlje ili nekretnina. Generalno, Saturn je laksi za podnosenje u dnevnim rodjenjima, ako su i Sunce i Jupiter u gornjem delu karte, iznad horizonta jer je tada i Saturn u svojoj dnevnoj sekti pa je "topliji" jer mu vrelina dana greje stare kosti. I jos je bolje ako je u nekom aspektu sa Jupiterom jer je Jupiter superiorac kao i on i jedini ima moc da ga zauzda i umanji njegovu namcorastu cud. Takosje, Saturn je podnosljiviji i nezniji nakon 36 godine, sto smo zreliji. Tada smo iskusniji, mudriji i strpljiviji...![]()
E hvala meni je sa u 8 u️ А vladar 7 u 8,mozda ce mi muz biti malo lud
![]()
Bas lepo jos da nadjem muzaSaturn je vladar i Jarca i Vodolije a u Vodoliji se jos i raduje, jer je to dnevni domicil. Sto znaci da ti je dobro polozen i moze ti doneti uspeh preko braka, zemlju, nekretnine...
Bas lepo jos da nadjem muza![]()
Pa sa Saturnom obicno sve ide kasnije...![]()
tabe ,pusti ti ribe, nego hoces da ti damo neki normlaniji nick?
Zasto mislis da je patologija?8 kuca se za seksualnost vezuje samo kroz neku patologiju ili nastranost.
Kada se Mars nadje u 8. mislim da pre moze da utice na to da covek mora da se pripazi nesreca, ili da je u opasnosti da izgubi nasledstvo...treba se paziti i saobracaja takodje.