MajorTom
Domaćin
- Poruka
- 4.416
Ako imas dominaciju plnaeta u vodenim znakovima, Rak, Skorpija, Ribe ili ascedent, moguce da si emotivniji , introspektivniji od nekih drugih Blizanaca, na to misli.ne znam onda na šta misliš
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako imas dominaciju plnaeta u vodenim znakovima, Rak, Skorpija, Ribe ili ascedent, moguce da si emotivniji , introspektivniji od nekih drugih Blizanaca, na to misli.ne znam onda na šta misliš
na koji vazduh ti mislis?ne znam onda na šta misliš
hvala kolegaAko imas dominaciju plnaeta u vodenim znakovima, Rak, Skorpija, Ribe ili ascedent, moguce da si emotivniji , introspektivniji od nekih drugih Blizanaca, na to misli.
Ni na koji, ja ne mislim, samo sam čitao šta drugi misle.na koji vazduh ti mislis?
pa zbog sebe nekad i proveris kad ti neko nesto kaze..nisi uopste vazdusni tip.Ni na koji, ja ne mislim, samo sam čitao šta drugi misle.Rečeno mi je da imam previše vazduha da bih mogao da dostignem viša stanja svesti.
![]()
Proveriću, hvala svakako. Mada ne planiram da ozbiljno učim astro. Vidim da su mi neke dominantne planet u raku ako se ne varam, a i u Škorpiji možda.pa zbog sebe nekad i proveris kad ti neko nesto kaze..nisi uopste vazdusni tip.
chatgpt bukvalno moze da ti tumaci kartu,samo mu zalepi polozaje i aspekte.Proveriću, hvala svakako. Mada ne planiram da ozbiljno učim astro. Vidim da su mi neke dominantne planet u raku ako se ne varam.
Ne bih da se zaluđujem tim, ne vidim neke koristi.chatgpt bukvalno moze da ti tumaci kartu,samo mu zalepi polozaje i aspekte.
ok.Ne bih da se zaluđujem tim, ne vidim neke koristi.Do sad mi nije mnogo koristilo.
možda ti nisi ali ko zna ovaj tvoj brat kakav jeIsuse, ja nisam nasilni Blizanci.![]()
da ih mlatnemo obojicu?možda ti nisi ali ko zna ovaj tvoj brat kakav je![]()
Potegni veze kod administratora da nas obojicu banujete.da ih mlatnemo obojicu?
a da ostavimo jednog (ali kako prepoznati kojeg)da ih mlatnemo obojicu?
Da ne bude da nisam pokušala
To bi bio empirijski dokaz da horoskop nema veze sa životom.Da li su vam poznati slučajevi gde osoba ima loše aspekte za neku stvar (uzmimo primer - finansije) a da je uspela da se ostvari na tom planu? U ovom slučaju bi značilo da je i pored lošeg horoskopa uspela da se obogati ili barem da pristojno živi.
nemam ništa protiv s obzirom na moje loše aspekteTo bi bio empirijski dokaz da horoskop nema veze sa životom.
Znaš da sam ja hteo da napravim eksperiment, ali mi treba najbolji astrolog koji je spreman da učestvuje.nemam ništa protiv s obzirom na moje loše aspekte
inače na jednom drugom forumu ima zanimljivo objašnjenje astrologa kako funkcioniše ta stvar (nema nikakve veze sa fizikom, astronomijom, energijama planeta isl.). Ako te zanima mogu da iskopam i da ti pošaljem.
Podržavam u potpunosti. Bilo bi zanimljivo.Znaš da sam ja hteo da napravim eksperiment, ali mi treba najbolji astrolog koji je spreman da učestvuje.
Da nađem 10 natalnih karti ljudi koji su ekstremno bogati i uspešni sa novcem, i 10 natalnih karti ljudi koji nemaju prebijene pare i nemaju sreće sa novcem.
Samo da pitam da li može da prepozna koji je koji na osnovu natalne karte, i da vidimo koliko dobro pogađa.
Ne znam kakve je informacije iznela, i da li je Forerov efekt igrao ulogu.Podržavam u potpunosti. Bilo bi zanimljivo.
Inače sam pre par godina na astro.com forumu (više ne postoji taj forum nažalost) postavio kartu i pitao za neke stvari iz ličnog života. Žena koja važi za najjačeg astrologa tamo mi je odgovorila u detalje i dala još gomilu tačnih stvari o meni, a neke od njih niko ni ne zna. Bukvalno sam se šokirao, sve je konkretno rekla. U pitanju je astropsihologija da ne bude zabune.
Nije ni bitno...meni je bitno da znam da su vrlo konkretne stvari u pitanju. Zato sam se i zainteresovao za astropsihologiju. Za prognostičku vrednost astrologije ne dajem mnogo.Ne znam kakve je informacije iznela, i da li je Forerov efekt igrao ulogu.