Pitanja ili nedoumice vezane za astrologiju

Da slazem se sa nonaligned ali isto tako i sa Nastia jer opet zavisi kako je taj mars aspektovan sa kojim planetama i kom je dostojanstvu itd onda moze itekako da donese lose stvai ali sam po sebi samo ako je u 8 naravno da nemoze ..zvuci kao klise ali zato se i gleda ceo natal solar sta god je
moze ukazivati i na operacije takodje pod aflikacijama obicno ,opasnosti itd a moze i doneti nasledstva(preko partnera na primer jer je to derivatno 2 polje ) itd ukoliko nije losa pozicija (sveukupno opet) moze i jeste ima veze i sa sexsualnoscu kako i sta opet pozicije govore ..

8 kuca je u vladavini Saturna, kao i 1.kuca.
Saturn je pocetak i kraj, alfa i omega, sa njim sve pocinje ( vlada 1.poljem, pa samim tim cini strukturu ljudskog tela, nasa je kost i koza ) ali kao poslednja planeta utice i na kraj zivota i oznacava starost, i na kraju i fizicki kraj tela.
8.polje simbolise kraj zivota, smrt, a takodje, s obzirom da je jedno od kadetnih, padajucih polja koja su u averziji sa ASC, tj ne vide se ( moderna kaze da su u inkonjunkciji ), ova polja, a to su 2. 6. 8. I 12. su polja malefika, odnosno ona polja gde nismo bas skroz svoji. 😁

Kada nas nesto zadesi a nemamo pojma sta nam je, kada osecamo tugu, teskobu, nervozu, paranoju, strahove ili fobije i nismo nacisto kako to sebi da objasnimo ni da se saberemo ssmi sa sobom. To donose malefici uopste a u padajucim poljima nas zuljaju a ne umemo da ih se resimo.

Saturn u 8.donosi i duboku starost.
Od toga kakav je taj Saturn zavisi dosta i da li ce stsrost biti opustena i bogata ili kao neki dzangrizavi starac koji samo zvoca. 😁

Ovde su skrivene nase dusevne patnje koje nas muce.
Takodje, Saturn u 8. moze da donese nasledje zemlje ili nekretnina. Generalno, Saturn je laksi za podnosenje u dnevnim rodjenjima, ako su i Sunce i Jupiter u gornjem delu karte, iznad horizonta jer je tada i Saturn u svojoj dnevnoj sekti pa je "topliji" jer mu vrelina dana greje stare kosti. I jos je bolje ako je u nekom aspektu sa Jupiterom jer je Jupiter superiorac kao i on i jedini ima moc da ga zauzda i umanji njegovu namcorastu cud. Takosje, Saturn je podnosljiviji i nezniji nakon 36 godine, sto smo zreliji. Tada smo iskusniji, mudriji i strpljiviji...🙂
Kad ste već kod Saturna, Marsa, u 8 kući, evo moje natalne karte gde se i jedan i drugi nalaze u 8 kući.... i AC mi je u Jarcu (vladalac Saturn) ....Loše ili dobro?

Prilozi

• natal.jpg
    natal.jpg
    169,2 KB · Pregleda: 8
Kad ste već kod Saturna, Marsa, u 8 kući, evo moje natalne karte gde se i jedan i drugi nalaze u 8 kući.... i AC mi je u Jarcu (vladalac Saturn) ....Loše ili dobro?
Podznak ili 1 kuca ona po prirodi posto je tu prirodni vladar mars dace uvijek samo samopuzdanje kod osobe a saturn tu kao vladar podznaka rusi samopouzdanje max trazi da se kroz nesto opipljivo neku titulu neki rad neki uspjeh na poslovnom planu kompezuje prirodni nedostatak samopuzdanja saturn kao vladar 1 kuce dace stidljivost al i odlucnost istovremeno

Koji ženski znak ima najbujnije grudi?
U tripu sam da je to Bik...
A možda se ja i varam??
😷
Pa to sve zavisi od same planete mjesec sam po sebi simoblise grudi al samo bujne grudi dace svaki znak koji predstavlja sirenje il neku promjenu oblika ne mora to biti samo rak to moze biti i strelac i riba nekada cak i lav znaci koji sigurno nece dati bujnost su znaci merkura blizanac il djevice onda znaci saturna vodolija i jarac npr bujne grudi bi ti bas mozda dao mjesec u strelcu u 1 kuci

hhaahahhaah ne ne ...jupiter nisu grudi ....nasmeja me ..pre svega nadjes signifikator toga sto te zanima ...koja je to planeta pa onda u kom je znaku kakve aspekte radi itd ...jupiter su bokovi jupiter u strelcu konjukcija uran su duge lepe noge :-) itd
Tacno da jupiter nisu grudi al jupiter sam po sebi ce uvijek dati neko sirenje na bilo kojem dijelu tijela nebitno da li sam jupiter simoblise taj dio tijela npr ruke su u simbolici merkura al npr neki merkur u strelcu na podznaku moze dati jace sire ruke al same ruke kao takve nece predstavljati jupiter se moze naci u svemu

Može i Mars u 3.
Može i svaka druga planeta u svakom drugom znaku. Merkur će dati pričalicu, Mars ćutologa.
Apsolutno tacno samo sto mars u samoj sustini uvijek predstavlja ego u cistom obliku najpriordnjijem ako neko ima samopouzdanje onda je to ovan dok sunce bi dalo to vjestacko samopouzdanje nikad pravo ko mars jel sunce trazi potvrdu kroz druge zato isticanje ide dok mars je sam sebi dovoljan on ja nagonski njemu i ne treba verbalni dio koliko nekom merkurovcu

Mars nemoze dati cutologa ni u kom slucaju osnovna simbolika planete marsa zna se kardinalni vatreni znaci akcija pokret itd..... Maerkur u aspektu sa marsom moze doneti ishitrenost ljutnja svadje itd...
Merkur u aspektu sa saturnom pogotovo aflikacione aspekte jeste slika ili simbolika cutologa ili neko ko nije mnogo komunikativan primer merkur 90 saturn...

Mars nemoze dati cutologa ni u kom slucaju osnovna simbolika planete marsa zna se kardinalni vatreni znaci akcija pokret itd..... Maerkur u aspektu sa marsom moze doneti ishitrenost ljutnja svadje itd...
Merkur u aspektu sa saturnom pogotovo aflikacione aspekte jeste slika ili simbolika cutologa ili neko ko nije mnogo komunikativan primer merkur 90 saturn...
Merkur u aspektu sa marsom dao bi npr ostroumnu osobu izrazito pragmatican um neko ko sa 2 rijeci kaze sve npr jak debater cija rijec sijece dok npr merkur sa saturnom bi da osobu koja tesko moze drugima da objasni sta misli neko ko je verbalno osujecen al ne glup ne ogranicen problem u izrazavanju opet sve zavisi i od znaka u kojem bi se te planete nasle

Apsolutno tacno samo sto mars u samoj sustini uvijek predstavlja ego u cistom obliku najpriordnjijem ako neko ima samopouzdanje onda je to ovan dok sunce bi dalo to vjestacko samopouzdanje nikad pravo ko mars jel sunce trazi potvrdu kroz druge zato isticanje ide dok mars je sam sebi dovoljan on ja nagonski njemu i ne treba verbalni dio koliko nekom merkurovcu
Mars u ovnu :zaljubljena: :lol:

Pa to sve zavisi od same planete mjesec sam po sebi simoblise grudi al samo bujne grudi dace svaki znak koji predstavlja sirenje il neku promjenu oblika ne mora to biti samo rak to moze biti i strelac i riba nekada cak i lav znaci koji sigurno nece dati bujnost su znaci merkura blizanac il djevice onda znaci saturna vodolija i jarac npr bujne grudi bi ti bas mozda dao mjesec u strelcu u 1 kuci
Hvala ti na trudu tebra...ali ovaaj, ja se malo zaebavam..:)

Back