Pitanja ili nedoumice vezane za astrologiju

Mars u osmoj ima, nije iz moje glave, tako kaže astrologija, ono što sam ja čitao, mislim prevashodno na seksualnu...A ono u pogledu generalne energije i u vezi buđenja sam ja lično nagađao...Mada, taj Mars mu je u Lavu, ima tu generalno energije, znam po sebi...samo što je njemu u osmoj...
Isto tako, kažu da Mars u osmoj daje probleme sa novcem, i impulsivno kockanje..u njegovom slučaju je 100% potvrđeno , patološki kockar, jedva sam ga isčupao iz toga, krv mi je popio, ma voli kocku više i od vadzajne...
Šta znam, nije nešto ambiciozan, osim kad ga nešto izuzetno zanima, poput gitare, znao je vježbati po 5, 6 sati u wc-u ( usled nedostatka sobe i stambenih uslova), apsolutni sluh, skidao muziku sa 12 godina, ono što ni mnogi stariji nisu umeli...
I njemački je učio kao fanatik, i naučio....Inače nema nekih ambicija, jako je površan u svemu ostalom, kao i svaka Vaga...

8 kuca je u vladavini Saturna, kao i 1.kuca.
Saturn je pocetak i kraj, alfa i omega, sa njim sve pocinje ( vlada 1.poljem, pa samim tim cini strukturu ljudskog tela, nasa je kost i koza ) ali kao poslednja planeta utice i na kraj zivota i oznacava starost, i na kraju i fizicki kraj tela.
8.polje simbolise kraj zivota, smrt, a takodje, s obzirom da je jedno od kadetnih, padajucih polja koja su u averziji sa ASC, tj ne vide se ( moderna kaze da su u inkonjunkciji ), ova polja, a to su 2. 6. 8. I 12. su polja malefika, odnosno ona polja gde nismo bas skroz svoji. 😁

Kada nas nesto zadesi a nemamo pojma sta nam je, kada osecamo tugu, teskobu, nervozu, paranoju, strahove ili fobije i nismo nacisto kako to sebi da objasnimo ni da se saberemo ssmi sa sobom. To donose malefici uopste a u padajucim poljima nas zuljaju a ne umemo da ih se resimo.

Saturn u 8.donosi i duboku starost.
Od toga kakav je taj Saturn zavisi dosta i da li ce stsrost biti opustena i bogata ili kao neki dzangrizavi starac koji samo zvoca. 😁

Ovde su skrivene nase dusevne patnje koje nas muce.
Takodje, Saturn u 8. moze da donese nasledje zemlje ili nekretnina. Generalno, Saturn je laksi za podnosenje u dnevnim rodjenjima, ako su i Sunce i Jupiter u gornjem delu karte, iznad horizonta jer je tada i Saturn u svojoj dnevnoj sekti pa je "topliji" jer mu vrelina dana greje stare kosti. I jos je bolje ako je u nekom aspektu sa Jupiterom jer je Jupiter superiorac kao i on i jedini ima moc da ga zauzda i umanji njegovu namcorastu cud. Takosje, Saturn je podnosljiviji i nezniji nakon 36 godine, sto smo zreliji. Tada smo iskusniji, mudriji i strpljiviji...🙂

Poslednja izmena:
8 kuca je u vladavini Saturna, kao i 1.kuca.
Saturn je pocetak i kraj, alfa i omega, sa njim sve pocinje ( vlada 1.poljem, pa samim tim cini strukturu ljudskog tela, nasa je kost i koza ) ali kao poslednja planeta utice i na kraj zivota i oznacava starost, i na kraju i fizicki kraj tela.
8.polje simbolise kraj zivota, smrt, a takodje, s obzirom da je jedno od kadetnih, padajucih polja koja su u averziji sa ASC, tj ne vide se ( moderna kaze da su u inkonjunkciji ), ova polja, a to su 2. 6. 8. I 12. su polja malefika, odnosno ona polja gde nismo bas skroz svoji. 😁

Kada nas nesto zadesi a nemamo pojma sta nam je, kada osecamo tugu, teskobu, nervozu, paranoju, strahove ili fobije i nismo nacisto kako to sebi da objasnimo ni da se saberemo ssmi sa sobom. To donose malefici uopste a u padajucim poljima nas zuljaju a ne umemo da ih se resimo.

Saturn u 8.donosi i duboku starost.
Od toga kakav je taj Saturn zavisi dosta i da li ce stsrost biti opustena i bogata ili kao neki dzangrizavi starac koji samo zvoca. 😁

Ovde su skrivene nase dusevne patnje koje nas muce.
Takodje, Saturn u 8. moze da donese nasledje zemlje ili nekretnina. Generalno, Saturn je laksi za podnosenje u dnevnim rodjenjima, ako su i Sunce i Jupiter u gornjem delu karte, iznad horizonta jer je tada i Saturn u svojoj dnevnoj sekti pa je "topliji" jer mu vrelina dana greje stare kosti. I jos je bolje ako je u nekom aspektu sa Jupiterom jer je Jupiter superiorac kao i on i jedini ima moc da ga zauzda i umanji njegovu namcorastu cud. Takosje, Saturn je podnosljiviji i nezniji nakon 36 godine, sto smo zreliji. Tada smo iskusniji, mudriji i strpljiviji...🙂
E hvala meni je sa u 8 u ♒️ А vladar 7 u 8,mozda ce mi muz biti malo lud🤣

Cao drustvo, dal moze neko da mi kaze da li cu upisati u aprilu akademiju umetnosti u inistranstvu,ima li sanse,ne mogu sama sebi da vidim😅

Prilozi

• B3C687B1-ABB5-4667-B1A8-ECC3AB898C51.jpeg
    B3C687B1-ABB5-4667-B1A8-ECC3AB898C51.jpeg
    129,9 KB · Pregleda: 7
8 kuca se za seksualnost vezuje samo kroz neku patologiju ili nastranost.
Kada se Mars nadje u 8. mislim da pre moze da utice na to da covek mora da se pripazi nesreca, ili da je u opasnosti da izgubi nasledstvo...treba se paziti i saobracaja takodje.
Zasto mislis da je patologija?
Ipak je to prirodna kuca za Mars. Marsu je tu dobro.

Frka je kad je Mars tamo gde se ne oseca dobro.

Back