Što bi rekli mi s juga, kad će svane da polegamo. Hajde ćao, inače, ovome nema kraja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Predispozicija ne znači da će se neminovno desiti.Da li su vam poznati slučajevi gde osoba ima loše aspekte za neku stvar (uzmimo primer - finansije) a da je uspela da se ostvari na tom planu? U ovom slučaju bi značilo da je i pored lošeg horoskopa uspela da se obogati ili barem da pristojno živi.
Zanima me da li je stvar tako predodređena horoskopom...ako nemaš dobre aspekte za nešto džaba ti trud, rad i talenat.
Andja pametnica.Znas kako kazu,"ogranicenja su samo u mozgu",nema astrologija nikakve veze sa tim.. promeni razmisljanje.
otvori kartu bilo kog poznatog glumca,pevaca,politicara.. svi "olupane" karte imajuima li primera ljudi sa lošim aspektima koji su postali uspešni.
Pa nije ni to lose,nije krajnost.. kao kod mene 6 planeta ispod horizonta u JarcuPa i mesec ti je u 10. kući k'o i meni, nije najsrećnije mesto. Umesto u porodicu, ti se emotivno ulažeš u karijeru. Nego, manje astologije, u se i u svoje kljuse.
Pa transsaturni se po TA ni ne gledaju,tako da ko sta voli i kome sta ima smisla.Andja pametnica.
Sta sad kad Pluton vise nije planeta?
Prilike su svuda oko nas,svakodnevno prolazimo pored njih a neke bi nas mozda obogatile... ako nisi,procitaj knjigu "Misli i obogati se" od Hila.Ne znači mi to ništa.Gledam samo rezultate. Inače, radim i neke vođenje meditacije, manifestacije itd. I dešava mi se recimo da pomislim da mi se otvorila neka prilika ali se ispostavi kada preduzmem akciju da to u stvari uopšte nije prava prilika.
Ja ga volimE to...baš me sputava. Tromi, teški Saturn.
Saturn je najsavrsenija planeta za one koji zive disciplinovano,oni su uvek nagradjivani.Ma, svestan je on toga, ali kod njega preovladava subjektivni osećaj nemoći, pa ga to još više koči.
Saturn je težak, ali je on planeta učenja i iskustva. Što kažu ljudi, bez starca nema udarca.![]()
Zbog sumnji ti i ne ide.U ovo sumnjam...
odgovor je u psihologiji,uspesni ljudi ne koriste negacije.Za ono što me zanima, od putovanja pa nadalje. Ne mogu ni polovna kola trenutno sebi da priuštim.
Nije baš da su nagrađeni ali im je lakšeSaturn je najsavrsenija planeta za one koji zive disciplinovano,oni su uvek nagradjivani.
Ne bih rekao. Ranije nisam imao sumnje, bio sam optimističan u pogledu novca, jedne prilike za inostranstvo itd pa se izjalovilo.Zbog sumnji ti i ne ide.
Pa problem je što je u drugoj kući. I ne vidim da ima dobre aspekte, ali ja se u to baš ne razumem pa neću da insistiram.Ja ga volimInace,dobro ti je postavljen ne vidim gde je problem?
Meni je Sunce u konjukciji sa Saturnom, što znači da Saturn direktno određuje moju ličnost. Ne žalim se, sa godinama sam sve staloženiji. Bar nisam neki šalabajzer.Pa problem je što je u drugoj kući. I ne vidim da ima dobre aspekte, ali ja se u to baš ne razumem pa neću da insistiram.
Super, ali to nije vezano za temu novca. Mogućnost materijalnog ostvarenja je drugi par opanaka.Meni je Sunce u konjukciji sa Saturnom, što znači da Saturn direktno određuje moju ličnost. Ne žalim se, sa godinama sam sve staloženiji. Bar nisam neki šalabajzer.
Na nekoj strani Bog ti da, a na drugoj ti uzme. Rekao sam ti već, moraćeš 'samo' više da se potrudiš.Super, ali to nije vezano za temu novca. Mogućnost materijalnog ostvarenja je drugi par opanaka.
Ono što se pitam je da li to uopšte ima veze sa trudom. Znaš za onu misao...ako po ceo dan nosiš džakove džaba ti trud, sledi ti minimalac.Na nekoj strani Bog ti da, a na drugoj ti uzme. Rekao sam ti već, moraćeš 'samo' više da se potrudiš.
Vučić te pokrao, nije kriv horoskopNagađate zašto pitam...ja recimo imam ograničavajuće aspekte za novac. I baš skoro mi je iskrsla jedna situacija koja me je opet podsetila na to. Naprosto mi se ne otvara da zaradim više ili uštedim.
Sudbina nije ucrtana niti u zvijezdama, niti u dlanovima, niti u genima, niti ima veze sa karmom. Mi pišemo skripte svoga života samo što smo svjesni toga mali dio inače bi postali Bogovi u suprotnom da znamo svjesnim i voljnim dijelom ispraljvljati te skripte u svoju korist. Možda je i bolje što nam nije sve poznato kako mi želimo da jeste i da bude.Ne ulažem se emotivno mnogo u karijeru. Samo jednostavno nisam zadovoljan svojim primanjima. Ograničenja definitivno postoje. I kad mislim "ovog meseca ću da uštedim" krajem meseca mi se desi neka frka i budem na nuli. Mislim da se te stvari karmički dešavaju...
Skripte su već napisane...i moguće da imaju veze sa prošlim životima. A moguće je da dok ovo pišem postoje i moji budući životi i da je sve u sadašnjem trenutku.Sudbina nije ucrtana niti u zvijezdama, niti u dlanovima, niti u genima, niti ima veze sa karmom. Mi pišemo skripte svoga života samo što smo svjesni toga mali dio inače bi postali Bogovi u suprotnom da znamo svjesnim i voljnim dijelom ispraljvljati te skripte u svoju korist. Možda je i bolje što nam nije sve poznato kako mi želimo da jeste i da bude.
Kakvi su aspekti Sunca?Meni je Sunce u konjukciji sa Saturnom, što znači da Saturn direktno određuje moju ličnost. Ne žalim se, sa godinama sam sve staloženiji. Bar nisam neki šalabajzer.
I meni je u 6 ima jedan jedini aspekt i to kvadrat sa Plutonom,imam vise poslova.Pa problem je što je u drugoj kući. I ne vidim da ima dobre aspekte, ali ja se u to baš ne razumem pa neću da insistiram.
Skripte su uvijek u toku pisanja uzimaju privremeno stanku kad umreš.Skripte su već napisane...i moguće da imaju veze sa prošlim životima. A moguće je da dok ovo pišem postoje i moji budući životi i da je sve u sadašnjem trenutku.