Pitanja ili nedoumice vezane za astrologiju

Ljudi, izvinjavam se na pitanju ovde sam prvi put na Astrologiji. Ali da li zaista postoje neka istraživanja koja bi potvrdila da položaj nebeskih tela u momentu porođaja zaista određuje naš karakter? (čak i više od nasleđa, momenta začeća što je i važnije jer se sam porođaj može namestiti npr carskim rezom) Znam, sada se mogu navesti iskustva ova ili ona, ali mislim na neko sistematsko istraživanje? Ili je sve samo neki umetnički dojam?
Da se razumemo, ja sama se puno pronalazim u onome što stoji u natalnoj karti, npr za opis znak/podznak ali to može da bude slučajnost... osim toga, zar se čovek u svemu ne može pronaći? ok, pretpostavljam da sam hiljadu i prva koja to pita, ali evo ako neko zna neko istraživanje
Zvanično ih je vrlo malo, nezvanično, sigurno da ih ima više...kao što su nacisti i ameri radili...
Postoji par studija, koje prilično idu u prilog astrologiji...Nije položaj Sunca u trenutku rođenja bebe sam po sebi bitan, već položaj ostalih planeta...radi se o frekvencijama, magnetnom polju...Svaka planeta predstavlja specifičnu karakteristiku, i svaka planeta ima svoju frekvenciju...Sunce pomoću solarnog vjetra šalje na zemlju..
Začeće uopšte nije bitno, bitan je momenat izlaska iz vadzajne, utrobe...jedan moj drug je rođen carskim rezom, u znaku Jarca je, i opet ima sve osobine tipične za Jarca...dakle, sad kontaš...
Ali i genetika igra tu neku ulogu...blizanci rođeni u isto vreme, imaju sve iste planete i isti podznak najčešće, pa se opet mogu malo razlikovati...DNA isto igra ulogu...pogotovo u spoljašnim manifestacijama čovjeka

Ti nisi tipičan Jarac, čitajući tamo neke tvoje poruke o p revarama itd.. (pod pretpostavkom da si bila iskrena)..kod tebe nešto drugo preovlađuje nad Saturnom..

Nije da te pratim, nego imam tako ovdje par desetina zamorčića na forumu..volim ds analiziram i istražujem, razmišljam ..jbg, Uran mi je odmah do Sunca.. : ))

Zvanično ih je vrlo malo, nezvanično, sigurno da ih ima više...kao što su nacisti i ameri radili...
Postoji par studija, koje prilično idu u prilog astrologiji...Nije položaj Sunca u trenutku rođenja bebe sam po sebi bitan, već položaj ostalih planeta...radi se o frekvencijama, magnetnom polju...Svaka planeta predstavlja specifičnu karakteristiku, i svaka planeta ima svoju frekvenciju...Sunce pomoću solarnog vjetra šalje na zemlju..
Začeće uopšte nije bitno, bitan je momenat izlaska iz vadzajne, utrobe...jedan moj drug je rođen carskim rezom, u znaku Jarca je, i opet ima sve osobine tipične za Jarca...dakle, sad kontaš...
Ali i genetika igra tu neku ulogu...blizanci rođeni u isto vreme, imaju sve iste planete i isti podznak najčešće, pa se opet mogu malo razlikovati...DNA isto igra ulogu...pogotovo u spoljašnim manifestacijama čovjeka

Ti nisi tipičan Jarac, čitajući tamo neke tvoje poruke o p revarama itd.. (pod pretpostavkom da si bila iskrena)..kod tebe nešto drugo preovlađuje nad Saturnom..

Nije da te pratim, nego imam tako ovdje par desetina zamorčića na forumu..volim ds analiziram i istražujem, razmišljam ..jbg, Uran mi je odmah do Sunca.. : ))
A gde sam napisala da sam jarac? ) sad malo pre na drugoj temi, ne sećam se da sam pre...
I šta sad to znači "nisi tipičan jarac", to bi se za svaku osobu dalo reći ako nešto ne štima, to je uvek izlaz da se pokriju mane astrologije, zar ne?

Napisala si negdje ovuda pre..
Pa to je i meni prvo palo na pamet, kao vade se...
Pa mi smi neka mješavina svega i svačega...dva ista ne postoje, ali mogu ds postoje dva mnogo slična..
Većina tvrdi Sunce, podznak i Mjesec najviše određuju čoveka...bitan je i Mars i Venera, i one su lične planete
Po mom iskustvu, ipak je ovo tačno...prilično dobro opisuje karakter..
E sad, svako može da se menja, ali nema svako tu sposobnost...jer je yebeno teško..zahtjeva masu truda...to Bog zove preporodom, to ti je ubijanje ega...a ubiti ego, uh, je preteško...

Ma da, bila sam iskrena naravno. Ne samo prevare, nisam uopšte tradicionalna, ne volim moć, porodica mi nije osnovni stub otkako sam se rodila, puno osobina jarca uopšte nemam. Msm, kada bih ti rekla podznak i sve ostalo znam da bi bio zadovoljan, jer se tu dosta pronalazim, ali opet sve je to meni se čini nedovoljno da se bilo šta određeno kaže o horoskopu, nagađa se pa šta se pogodi, da se ne ljutiš, tako mi to izgleda
Većina tvrdi Sunce, podznak i Mjesec najviše određuju čoveka...bitan je i Mars i Venera, i one su lične planete
Po mom iskustvu, ipak je ovo tačno...prilično dobro opisuje karakter..
Ih, podznak mi je Vodolija, mesec u Devici, Venera u Strelcu, Mars u Škorpiji... i sada ćeš reći aha, evo zbog toga nisi kao tipičan jarac ))), ali uvek se može naći neko obrazloženje ))

Kud spomenu tu Veneru u Strelcu...to me kopka već neko vreme...zbog jedne cure...
Nadam se da nije kao ti...:lol:
Auh, ispadne da sam najgora... Gde si ti to zaključio o meni ? )) Zaista pišem iskreno i otvoreno, nemam ništa od foliranja, msm dolazim na forum iz zabave i ponešto da čujem šta ljudi misle, razmenim koju reč itd. Ali me ovo kopka gde sam i šta sam pisala da ti zaključiš da ne bi voleo da ti devojka bude kao ja?? )))
Evo da skratim, ne znam da sam ikoga ikada prevarila. Samo sam otvorena za razne mogućnosti, ali laganje i slično ne dolaze u obzir. Možda ti ta Venera u Strelcu samo znači je osoba u ljubavi sa karakteristikama tog znaka, ništa više.
Najjednostavnije rečeno, ti si kombinacija Jarca, Vodolije i Djevice...nigdje vode, znači nisi nešto emotivna...
Jbt, imaš li ti pojima koliko si sad pogrešio ? Ne znam da li se može biti više emotivan od mene... Vidiš, opet ne štima. Ali dosta o tome ). svi pozdravi... nastavi da analiziraš )), ali se bojim da je vreme uzalud utrošeno.

Imam ja jedno pitanje.
Odmah da naglasim da sam totalni laik sto se tice astrologije a ne mogu reci ni da bas nesto verujem u sve to ali ipak obavezno procitam horoskop :D
Zabavlja me to.
E sad ..... mene zanima mpr izbace horoskop za nedelju dana u nekim novinama i tamo pise ribama ce se desavati ovo i ono ..... vagama nesto drugo i tako redom .... ispada da svi rodjeni u nekom znaku imace slicnu nedelju.
Kako to da polozaj planeta odredjuju moj zivot?

Imam ja jedno pitanje.
Odmah da naglasim da sam totalni laik sto se tice astrologije a ne mogu reci ni da bas nesto verujem u sve to ali ipak obavezno procitam horoskop :D
Zabavlja me to.
E sad ..... mene zanima mpr izbace horoskop za nedelju dana u nekim novinama i tamo pise ribama ce se desavati ovo i ono ..... vagama nesto drugo i tako redom .... ispada da svi rodjeni u nekom znaku imace slicnu nedelju.
Kako to da polozaj planeta odredjuju moj zivot?
To u novinama nema veze sa astrologijom
Tebi moze da nešto predvidi samo iskusan astrolog iz natalne karte koja je jedinstvena za svakog čoveka

Kako polozaj planeta utice na zivot neke osobe?
Na koji to nacin?

I na koji nacin se doslo do toga koje su karakteristike za koji horoskopski znak?
Pa ako utiče Mesec a utiče, po toj logici utiču i druge planete
To je po sistemu mikro - makro kosmos
Obzirom da astrologija postoji kod mnogih drevnih naroda, i to svaka za sebe, a opstala je i dan danas, naši preci su uvideli povezanost
Evo ja trenutno imam glavobolju od sinusa i gorušicu, i slučajno pogledam trenutne tranzite, kad ono baš loši aspekti za telo
Mada, ono što uvek naglašabam, ne verujem slepo
Obaška što jedan aspekt znači bar 10 stvari i treba imati i dobru intuiciju da se predvidi koja će da se ispolji

Horarno pitanje, da li cu dobiti pare u inostranstvu koje ocekujem ,ko zna neka vezba🤷‍♀️😘

Prilozi

• 032F65FC-A971-47EB-8DF5-9455A602480C.jpeg
    032F65FC-A971-47EB-8DF5-9455A602480C.jpeg
    88,3 KB · Pregleda: 12

Back