Klonirani Šime
Veoma poznat
- Poruka
- 10.431
Zvanično ih je vrlo malo, nezvanično, sigurno da ih ima više...kao što su nacisti i ameri radili...Ljudi, izvinjavam se na pitanju ovde sam prvi put na Astrologiji. Ali da li zaista postoje neka istraživanja koja bi potvrdila da položaj nebeskih tela u momentu porođaja zaista određuje naš karakter? (čak i više od nasleđa, momenta začeća što je i važnije jer se sam porođaj može namestiti npr carskim rezom) Znam, sada se mogu navesti iskustva ova ili ona, ali mislim na neko sistematsko istraživanje? Ili je sve samo neki umetnički dojam?
Da se razumemo, ja sama se puno pronalazim u onome što stoji u natalnoj karti, npr za opis znak/podznak ali to može da bude slučajnost... osim toga, zar se čovek u svemu ne može pronaći? ok, pretpostavljam da sam hiljadu i prva koja to pita, ali evo ako neko zna neko istraživanje
Postoji par studija, koje prilično idu u prilog astrologiji...Nije položaj Sunca u trenutku rođenja bebe sam po sebi bitan, već položaj ostalih planeta...radi se o frekvencijama, magnetnom polju...Svaka planeta predstavlja specifičnu karakteristiku, i svaka planeta ima svoju frekvenciju...Sunce pomoću solarnog vjetra šalje na zemlju..
Začeće uopšte nije bitno, bitan je momenat izlaska iz vadzajne, utrobe...jedan moj drug je rođen carskim rezom, u znaku Jarca je, i opet ima sve osobine tipične za Jarca...dakle, sad kontaš...
Ali i genetika igra tu neku ulogu...blizanci rođeni u isto vreme, imaju sve iste planete i isti podznak najčešće, pa se opet mogu malo razlikovati...DNA isto igra ulogu...pogotovo u spoljašnim manifestacijama čovjeka
Ti nisi tipičan Jarac, čitajući tamo neke tvoje poruke o p revarama itd.. (pod pretpostavkom da si bila iskrena)..kod tebe nešto drugo preovlađuje nad Saturnom..
Nije da te pratim, nego imam tako ovdje par desetina zamorčića na forumu..volim ds analiziram i istražujem, razmišljam ..jbg, Uran mi je odmah do Sunca.. : ))