Pitanja ili nedoumice vezane za astrologiju

Cao svima, skoro mi je jedan astrolog tumacio natalnu i uporedni i ispalo je sve nekako negativno za momka sa kojim sam vec 4 godine u vezi, bila trudna, izgubila bebu i planirala buducnost... Ali smo u krizi poslednjih meseci, sad smo i raskinuli (ne zbog astrologa), ali nismo ni popricali kako treba! Znaci nekako to jos nije 100% razreseno sve... Uglavnom mene sada zanima sledece:

Da li u mojoj natalnoj karti moze da se vidi moj buduci muz i kroz koje polje?
Jel nekome od vas nekad neko opisao buduceg decka/muza i da je to bilo tacno?
Rekao mi je astrolog da mi stoji neko poznanstvo na prolece sto za mene trenutno zvuci totalno nemoguce 😒

Ja sam ova plava linija... 😁

Prilozi

• 9EE274FD-2422-43E6-8EDE-DC72A35D0557.jpeg
    9EE274FD-2422-43E6-8EDE-DC72A35D0557.jpeg
    136,5 KB · Pregleda: 20
Cao svima, skoro mi je jedan astrolog tumacio natalnu i uporedni i ispalo je sve nekako negativno za momka sa kojim sam vec 4 godine u vezi, bila trudna, izgubila bebu i planirala buducnost... Ali smo u krizi poslednjih meseci, sad smo i raskinuli (ne zbog astrologa), ali nismo ni popricali kako treba! Znaci nekako to jos nije 100% razreseno sve... Uglavnom mene sada zanima sledece:

Da li u mojoj natalnoj karti moze da se vidi moj buduci muz i kroz koje polje?
Jel nekome od vas nekad neko opisao buduceg decka/muza i da je to bilo tacno?
Rekao mi je astrolog da mi stoji neko poznanstvo na prolece sto za mene trenutno zvuci totalno nemoguce 😒

Ja sam ova plava linija... 😁

Jupiter u Raku ti je vladar 7.og polja i na vrhu neba, muz ce ti biti velika podrska i zastita
Sunce u Ribama je na vrhu 7.-og polja, tako da i Sunce se nekako mora provlaciti kao naglaseno.
Taj tvoj bivsi decko se uklapa u to prilicno, kao Ribe/Lav
Za sve ostalo je potrebno gledati predikcije, sto trazi dosta vremena :)

Sa poslednjom devojkom kojom sam imao, uradio sam nam bio kartu za sinastriju gde smo skoro imali sve kvadrate i opozicije. Naravno, to nije ni potrajalo, ali me sve to fustrira sto su svugde neki teski aspekti, sa svakom ribom. Msm kolika je verovatnoca da izvuces nekog na "lutriji" da ti se karte poklope.
Ja mislim da je to jako mala sansa, to mogu samo izvuci neki srecnici.
Koji su to aspekti najbitniji u sinastriji da bi veza mogla da potraje i bude uspesna?

Uvek u odnosu sa nekim presudjuju oni najegzaktniji aspekti, sa najmanjim orbisom. Oni se najsnaznije osecaju. Jako je vazno da se podznaci slazu, da postoje dobri aspetki dobrih planeta ka ASC, da se slazu svetla, da dobre aspekte daju beneficne planete. Malefici uvek otezavaju odnos, komplikuju, udaljavaju.

Jupiter u Raku ti je vladar 7.og polja i na vrhu neba, muz ce ti biti velika podrska i zastita
Sunce u Ribama je na vrhu 7.-og polja, tako da i Sunce se nekako mora provlaciti kao naglaseno.
Hvala puno... Podrska i zastita zvuci dobro, volela bih da tako i bude :))
A kroz koje se polje gledaju deca i da li ce ih biti? Imala sam do sad nazalost samo problema na tom polju pa me zanima da li cu uopste imati dece (ukoliko na to pitanje uopste neko sme da mi da odg.) :)

A kroz koje se polje gledaju deca i da li ce ih biti? Imala sam do sad nazalost samo problema na tom polju pa me zanima da li cu uopste imati dece (ukoliko na to pitanje uopste neko sme da mi da odg.) :)

bold tj zagrada, pošto u ovom jebarniku više ništa ne fukcioniše.. što ne bi smeo ako već pitaš?

Kroz polje 5 ali i prirodne vladare 5. polja, a to su benefici: Venera, Jupiter, kao i Mesec.
Ti si Devica ASC, ali imaš Veneru u 5. gde je vladar 5. polja partnera Jupiter.
Imate lepe aspekte u sinastriji, tvoj Mesec je na njegovom podznaku, onda ovaj kontakt njegovog vladara 5 sa tvojom Venerom, to je prirodni aspekt koji vuče ka potomstvu, oboje ste Ribe koje kao vodeni znak takodje simbolišu plodnost...

Poslednja izmena:

LOL

neptun je vladar 7, naravno da će biti podrška sve dok gutaš spermu umesto laži.

da pogađamo sada zašto je bivši?

Sto se pravis mutava kad jesi

šta jesam... mutava?

ako pogedaš natal znaćeš o čemu pričam, jer ne vrti se sve oko tebe. :lol:

i kaži ovim ljudim da pojma o astro nemaš, nemoj im pričati neodređene gluposti... bar ne u tako isfrustriranom stanju.

I kad već guraš prst u oko drugome... bolje ga gurni sebi gde treba, jer da si to uradila do ove glupe polemike ne bi došlo.

šta jesam... mutava?

ako pogedaš natal znaćeš o čemu pričam, jer ne vrti se sve oko tebe. :lol:

i kaži ovim ljudim da pojma o astro nemaš, nemoj im pričati neodređene gluposti... bar ne u tako isfrustriranom stanju.

I kad već guraš prst u oko drugome... bolje ga gurni sebi gde treba, jer da si to uradila do ove glupe polemike ne bi došlo.

Ocigledno ne znas osnove TA, Jupiter se uvek uzima kao vladar polja, a ne Neptun
Drugo kacis se za mene dugo, suplja si sa znanjem a isto tako moralno kao i kulturno
Rekoh ti vec da si za rijaliti, oseti se nedostatak hromozoma
Sve najbolje u tvom bednom zivotu, i ne repliciraj mi vise na postove

Ma ja sam ona plava... zanima me da li cu ja imati decu... Ali mislim da se svakako gleda i karta partnera za tako nesto, ili se moze nekako kroz moju kartu videti da li cu se ikada ostvariti kao majka?

Naravno, kroz tvoju kartu se gleda tvoj zivot i potencijal za uspeh na raznim poljima, ili kvalitet zivota. Drugi ljudi nas samo aktiviraju, ili nas ni ne pokrecu, ostanemo imuni na njih.

A sta je sa mojom natalnom, jel ima uopste neke naznake da cu imati dete?

Kakve vajde imas od ovog odgovora? Ako je odgovor ne, ne verujem da ces prestati da pokusavas, ali ces definitivno biti utucenija psihicki, i nesvesno bi uticala mozda na ishod.
Ako je odgovor da, svakako ces saznati kad dodje vreme.
Astrologija je dobra da upozori za neke stvari, moguce periode bolesti i tako neceg, ali nije za ovakva pitanja kad je covek u momentu ocajanja.
Sve najbolje ti zelim, i da ti se ostvare te zelje, a astrologiju pusti, u tim momentima od nje je vise stete nego koristi.

Kakve vajde imas od ovog odgovora? Ako je odgovor ne, ne verujem da ces prestati da pokusavas, ali ces definitivno biti utucenija psihicki, i nesvesno bi uticala mozda na ishod.
Ako je odgovor da, svakako ces saznati kad dodje vreme.
Astrologija je dobra da upozori za neke stvari, moguce periode bolesti i tako neceg, ali nije za ovakva pitanja kad je covek u momentu ocajanja.
Sve najbolje ti zelim, i da ti se ostvare te zelje, a astrologiju pusti, u tim momentima od nje je vise stete nego koristi.
Vidi, s obzirom da jednom zamalo nisam izgubila zivot a druga dva puta isto zavrsila na operacijonom stolu, mozda bih i razmislila da ne pokusavam, jer ako se ja dzaba mucim a svakako nikada do cilja doci necu onda jbg. Ali mozda si u pravu i mozda jednostavno moram da se strpim i da cekam neko bolje vreme 🤷🏼‍♀️

Back