Pesma za bundevu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako je parodija na moju temu, samo napred! :)
Mada su ovi stihovi za tebe iznuđeni, za Artistija su došli iz duše... :)
Ali radi smanjenja nezadovoljstava, ličnih i kolektivnih, mogu ja da ''uplovim'' u humanitarne vode i pišem utešne pesme svima koji se nedobro osećaju...
To bi bila zanimljiva antologija... u više tomova, mnogo stihova bi trebalo napisati... :)
A nu, sokole, prhni koju, samo mi se nad artistijem šepuriš! :razz: 8-)

Da te vidimo kako bukiju s ef čet'ri podižeš... glavu...

I šta ti znaš šta je iznuđeno... Gle koja se kurta i murta sjatila da zagolica baršun bundevine... bespolnosti :lol: :lol: :lol:

direk' iz dubine... perverzarija :mrgreen:

hja.. ma znao sam ja da ste se vi ludacki zaljubili u mene i da vas je samo stidljivost sprecavala da pokrenete ovu temu.. ali ima buki sluha za vas, ljubav je uzajamna.. vise se nije moglo cekati, stvar je vise nego sazrela, nasa ljubav dostigla je kulminaciju.. ovo je bila samo inicijalna kapisla koju je trebalo zapaliti da sve iz vas spontano grune.. samo grudva snega sto ju je trebalo zakotrljati niz brdo.. samo pucanj u planini sto ce izazvati lavinu.. samo ventil koji je trebalo okrenuti da nas sve ponese bujica.. samo.. ne znam vise sta pisem od silne srece.. javicu se kad se smirim malo.. imam osecaj da cu se ugusiti

jel ima nešto seksi u tim bundevama..?

PumpkinPatch-1.jpg

Ako je parodija na moju temu, samo napred! :)
Mada su ovi stihovi za tebe iznuđeni, za Artistija su došli iz duše... :)
Ali radi smanjenja nezadovoljstava, ličnih i kolektivnih, mogu ja da ''uplovim'' u humanitarne vode i pišem utešne pesme svima koji se nedobro osećaju...
To bi bila zanimljiva antologija... u više tomova, mnogo stihova bi trebalo napisati... :)

lepo od tebe:). ali, kad je tesenje u pitanju, pocni od sebe i svog svekipteceg nezadovoljstva:). ni to brdo antologija ti ne bi pomoglo:). ovo shvati kao prijateljski savet da poradis na svom unutarnjem bicu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back