Pearl Jam

• Začetnik teme Začetnik teme Nadya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pre par godina su dolazili u susednu Budimpestu, i ja sam tada imala hm... 16 ili 18 godina i htela sama da idem, posto niko koga sam znala ih nije slusao :lol:
Ali, srecom ili nesrecom... desilo se ono sto se desilo na jednom koncertu tokom turneje... srushila se bina i poginulo 11 ljudi, tako da je otkazan taj koncert u Budimpesti i ja ih nikad ne cuh live... :(

Ali, mladi smo, ima vremena :wink:

PISMO!! :!:

Stvarno sam odvalio to za holivud...
A nisu bas svi iz Seattla(inace ni sam Eddie nije odatle).

1.PEARL JAM
2.Led Zeppelin
3.Guns n' roses
4.Red Hot Chili Peppers
5.Alice in Chains
6.The Cult
7.Dire Straits
8.Extreme
9.Deep Purple
10.Nirvana

Pearl Jam is coming to Thunder Bay. The grunge-rockers will perform a show at Fort William Gardens Sept. 9, part of a Canada-wide tour that will also see the group play in Vancouver, Calgary, Toronto and Montreal.

uuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu PJ is on the road again
jel idemo da ih gledamo? :D :D :D :D 8) 8) 8)

idemo,idemo...evo ja sam vec otiso da natocim gorivo,i kre(U PICHKU MATERINU NE MOGU NI JEDNU PORUKU DA NAPISHEM A DA MI NE IZLECU NEKA SPANJA PO EKRANU. :x NECU PROKLETE CELAVE ZUTE OKRUGLE GLAVE DA MI SE SMEJU !!! NECU DA MI SE NIKO SKIDA !!! NECU IGRICE !!! NECU !!!NECU ZVAKU OCEM KUSUR !!! NECU !!!
AAAAAAAAAAAA !!!!!)...i krecemo...

.pissbottleman:
idemo,idemo...evo ja sam vec otiso da natocim gorivo,i kre(U PICHKU MATERINU NE MOGU NI JEDNU PORUKU DA NAPISHEM A DA MI NE IZLECU NEKA SPANJA PO EKRANU. :x NECU PROKLETE CELAVE ZUTE OKRUGLE GLAVE DA MI SE SMEJU !!! NECU DA MI SE NIKO SKIDA !!! NECU IGRICE !!! NECU !!!NECU ZVAKU OCEM KUSUR !!! NECU !!!
AAAAAAAAAAAA !!!!!)...i krecemo...
ja obezbedjujem pice
nego, de se nalazimo, tj ako ocete da idemo zajedno :D

Naci cemo se kod zlatnog bokala deset veceri pre noci punog meseca uoci koncerta.Ja cu nositi crvenu ruzu u jednoj i kokosku koja cuti u drugoj ruci,a pored mene ce stajati pingvin.Prici cete i reci:"nocas je juce bilo a sta ce sutra doneti danas to niko ne zna".A ja cu reci:"Džvarf".

Pa ako pobegnes od nas kako ces sa nama na koncert?
a ako se vratis bez kokoske pingvin ce biti tuzan.
kokoska inace nema levo oko,a pera su joj boje sto uplakanih santi leda koje se nocu i samo nocu tope pred hodnikom vremena,jer su vrata senki za njih zatvorena i svako vece ih...aaaaaaaaaa....a aa aaa....AAAAA....a aa a a aaa...prati melodiju...
aj tjujemo se...

.pissbottleman:
Pa ako pobegnes od nas kako ces sa nama na koncert?
a ako se vratis bez kokoske pingvin ce biti tuzan.
kokoska inace nema levo oko,a pera su joj boje sto uplakanih santi leda koje se nocu i samo nocu tope pred hodnikom vremena,jer su vrata senki za njih zatvorena i svako vece ih...aaaaaaaaaa....a aa aaa....AAAAA....a aa a a aaa...prati melodiju...
aj tjujemo se...

mnogo ti pitas

Koliko sam ja razlicitih kombinacija pravio sa tim PEARL i JAM,raspitivao se kod profesora,po recnicima i onda kad sam procitao zasto je ustvari PEARL JAM-evo ovako :shock: to je bila reakcija :shock: !!! :shock: :shock: :shock:
shock,shock i shock bre...

Back