Pearl Jam

• Začetnik teme Začetnik teme Nadya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel mogu neka laksa pitanja? Mogu li da se konsultujem sa advokatom?

Ne razumem pitanja... :shock:

jel meni to cafetin udario u glavu ili sam ja nekako kosmicki trebala da znam da mene to pitas i na sta mislis?

stho se nerviras?ne moram ja da znam shta je ICQ... ziveo sam i pre bez njega...samo ne znadoh shta ti znaci to kad ti neko preko ICQ...mogu svashta da pomislim...a proveri preko ICQ je l' sigurno za PJ... ako budes imala vremena...pa molim te ako budes imala i volje i ako se slucajno setish,ako te ne bude mrzelo javi i nama...vazhi?...molim te...

e, vec te recenice sa subjektom, objektom i predikatEm razumem... :D

av av av! :D (to sam morala da lajem zbog ovog ":D " smajlija, izgleda kao pas)...

sto da necu da vam kazem...

.pissbottleman:
stho se nerviras?ne moram ja da znam shta je ICQ... ziveo sam i pre bez njega...samo ne znadoh shta ti znaci to kad ti neko preko ICQ...mogu svashta da pomislim...a proveri preko ICQ je l' sigurno za PJ... ako budes imala vremena...pa molim te ako budes imala i volje i ako se slucajno setish,ako te ne bude mrzelo javi i nama...vazhi?...molim te...
VRATIO SAM SE, INTERNET PONOVO RADI

jel stvarno ne znas sta je ICQ ili je to samo neka sala?

Ja ne znam za tu pesmu :?
Kad je to, sta je to?

Pogledala sam i na duplom cd-u "Lost dogs" nema .. ne pominju tu pesmu...
Jel si opet pusio one smeshne cigare? :wink: :lol:

tu pesmu u originalu sviraju Rolling Stones-i, cini mi se da je PJ obradio i njihov Simpathy for the devil
naleteo sam na nekom sajtu na pesme koje je Pj obradio od drugih bendova, mislim da su radili i Smells like a teen spirit, nisam siguran
btw, pokusavam da batalim cigarete ovih dana, trenutno je 22. dana bez ijednog povucenog dima :P

pored ovih standardnih pesama sa albuma... ja sam nasao jos preko 300 pesama...B sides, Unreleased,obrade,eddie vedder's solo performances...ali sumnjam da su smells like teen spirit...to bi bilo sranje.

...s obzirom da su izdali nekih 200-nak albuma sa live svirkama, sve je moguce...
...i kako sad normalan fan da nabavi sve te albume, pitam ja vas... :roll:
...ccc... :?
...al' polako, polako, ma ima da se nabavi...
...makar album po album... :twisted: :lol:

Pazi a to za "Smells like..." mi UOPSTE ne zvuci da su oni obradili... mislim... da li si ti lud?!?!
Isto mi je JAKO sumnjivo i za Simpathy for the devil... teeesko...
A imam dosta live albuma... mislim, jedino ako su negde, pitaj boga gde, JEDNOM u zivotu to odsvirali i kao eto...

Ali, ja cvrsto sumnjam u to... 8)

Da li mislis da s obzirom da je ulaz 50 kinti, oni imaju budzet da se jos reklamiraju??!?!

Ne znam, pogledaj u novinama, radiju, zgradi, mozda negde pise... ja nisam radio mileva, rekla sam ti ono sta znam :roll: 8)

Nadya:
Pazi a to za "Smells like..." mi UOPSTE ne zvuci da su oni obradili... mislim... da li si ti lud?!?!
Isto mi je JAKO sumnjivo i za Simpathy for the devil... teeesko...
A imam dosta live albuma... mislim, jedino ako su negde, pitaj boga gde, JEDNOM u zivotu to odsvirali i kao eto...

Ali, ja cvrsto sumnjam u to... 8)

SPECIJALNO za Nadyu
http://www.fivehorizons.com/songs/nov97/index.shtml

Pa eto, znaci kao sto i rekoh... odsvirali su 4 puta "simpathy for the devil" kao i "smell like teen spirit"... i sve to jos davne '91, '92... treba covece naci te snimke da bi znao... ili cisto ovako gledati sta sviraju na svirkama... mada je meni to malo glupo ako ne mogu da to i cujem :wink: :lol:

Ali, dobar je site... 8)

.pissbottleman:
I tako na sajtu SKC-a nigde nishta ne pishe o PJ,
ja nazovem da pitam-teta na centrali se slatko nasmeje i spusti mi slusalicu...a kako je vama bilo?

Stvarno? Znaci zvao si?

hmmmm, ja se izvinjavam onda, jer sam pogresno obavestena...
Pametno je da si zvao...

Back