Johan B. Stulic
Početnik
- Poruka
- 13
Vitalogy je jedan od boljih albuma koje sam u zivotu cuo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i? hocemo li i mi ccuti?.pissbottleman:sta si nasla?gde si nasla?
Redovno virnem, ali sta pametno da kazzem?grunge girl:stani polako...ne kloni duhom!
sto rekose goblini,mi smo ovde ima nas!
skupljam paru na paru da uplatim net...
zato me nema...
uh mislim da i ja pocinjem da se osecam sama na ovom forumu...
anyone??
hm...

grunge girl:ej ljudi aj mi pomozite vi,jer sam sigurna da znate o cemu je rec
treba mi film SAMCI u kome se pojavljuju pearl jam
sigurno zna bar neko ...met dilon,bridzet fonda snimljen 92 god....
aj vidite
:wink: .pissbottleman:hvala Bogu da se jos neko javio.kad pogledas gore ispadne da ja pricam sam sa sobom.
onaj infidel samo k.enja(jel mogu nomalno da napisem k.e.nj.a ili ce mi i to cenzurisati * * * * *?)nesto o hari poteru a mi se ubismo cekajuci taj sajt.eno i nadia skroz odustala.
I'd stop and talk but I'm allready in love,allready in love love love love...
pfffffff!
mislim, dobro je to sto uvek kazes nesto iz PJ-a tako da... opusti se :wink:
jaaaaaaaadaaaaaaaan infidel hahaha
)
infidel:sajt je gotov morao sam da unosim neke izmene, malo sam se namucio oko Rearviewmirror-a, ali sad je sve OK
)
8) 
Kako i da znaju, kad ni mi sami ne znamo! A u udzbenicima iz istorije 8-og razreda pisse da smo joss tamo u 6. veku dossli na ove prostore i Albancima oteli i spalili kuce i saterali ih "onolike" na onaj mali prostor gde je sadassnja Alb. Naravno, ono ssto stari istoriccali i razni nadjeni spisi kazzu je sasvim drugo.Nadya:hocemo da pisemo Eddiju? Kako su oni najbolji i da nemaju pojma sta je u stvarnoj stvarnosti sa nama... i takohajde!
)
Prihvatam tvoje vodjstvo :wink:Nadya:Evo, ja cu da se skromno javim da nam budem vodja u tim pohodima! 8)![]()
![]()
![]()

.pissbottleman:Danas je na ovu do sada pustu temu uletela neka meni odnekud poznata osoba(i seem to recognize your face,haunting...) i pocela da daje svakakve besmislene izjave vezane za moj Pearl Jam!!!.ko da dosta dugo nije pricala o njima...cak mi se cini da su neke od njih bile i moje(pismo EDDIEju)sto moze da znaci samo jedno-SHPIJUN sa teme Britney Spears !!!
takve obicno uklanjamo,ali posto ova osoba implicira na to da ima nekakve koncerte i filmove vezane za MOJ Pearl Jam,mogli bi da razmislimo da joj damo privremenu visu,u zamenu za gorepomenute materijale...
A vidju je,sad bi cantrala do sjutra...a dje si dosad' jadna ne bila?
:wink: )...
.pissbottleman:Cika je vec piskio u flasu...i opet ce !!!
50 kinti-kao 50 dinara?za vece posveceno pj?
nemoj da ja dzabe dolazim u bg,da odem u sck pa me pitaju ko je pearl jam?20 aprila.a kad?
e da...ima jedan sajt na kom se prica o znacenju pesama,raznih grupa,pa ima i nas voljeni pj.
znaci-ljudi dodju kazu:za mene znaci to i to...ja sam cuo eddie je rekao to i to...a ja procitao...
mogli bi mozda i mi da probamo nesto slicno...