.pissbottleman
Iskusan
- Poruka
- 6.368
kako bih voleo da ih vidim i cujem uzivo...
...moramo napisati to pismo...
...moramo napisati to pismo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

mislim da oni nisu u holivudu, trenutno su u sjetlu.pissbottleman:E ja sam odlucio!!!
ima da postanem slavan,da odem u holivud i da ih upoznam. i niko me nece speciti u tome !!!niko !!!
A HA HA HA HA !!!HAAAA !!! Aaaaa.....
pa sve americki muzicari koji valjaju su iz sjetla.pissbottleman:eto ti ga sad... :?
ja obezbedjujem pice.pissbottleman:idemo,idemo...evo ja sam vec otiso da natocim gorivo,i kre(U PICHKU MATERINU NE MOGU NI JEDNU PORUKU DA NAPISHEM A DA MI NE IZLECU NEKA SPANJA PO EKRANU. :x NECU PROKLETE CELAVE ZUTE OKRUGLE GLAVE DA MI SE SMEJU !!! NECU DA MI SE NIKO SKIDA !!! NECU IGRICE !!! NECU !!!NECU ZVAKU OCEM KUSUR !!! NECU !!!
AAAAAAAAAAAA !!!!!)...i krecemo...
samo tako!podrzavam te!infidel:btw, pokusavam da batalim cigarete ovih dana, trenutno je 22. dana bez ijednog povucenog dima![]()
samo tako!podrzavam te!infidel:btw, pokusavam da batalim cigarete ovih dana, trenutno je 22. dana bez ijednog povucenog dima![]()
.pissbottleman:Pa ako pobegnes od nas kako ces sa nama na koncert?
a ako se vratis bez kokoske pingvin ce biti tuzan.
kokoska inace nema levo oko,a pera su joj boje sto uplakanih santi leda koje se nocu i samo nocu tope pred hodnikom vremena,jer su vrata senki za njih zatvorena i svako vece ih...aaaaaaaaaa....a aa aaa....AAAAA....a aa a a aaa...prati melodiju...
aj tjujemo se...
~Dzhem Od Bisera je najvecja odvala koju sam chulaNadya:Pera Dzem
![]()
![]()
![]()
ajmo 8)

[LoG:]za .pissbottleman
izgleda da sam ja jedini na owom forumu koji tzeni twoju dementziju...
re5pect...
p0z...
e pa dobro onda...lepo je i to znatiiii