Pearl Jam

• Začetnik teme Začetnik teme Nadya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
infidel:
tema polako pada
ali ima jos odanih ovoj sjajnoj grunge grupi
ko kaze da tema pada.....
pa mi tek pocinjemo
mogu da vam kazem da ima mnogo onih koji bi voleli da pridju ovoj ,,grunge grupi,,
samo treba biti uporan
moje teme su uvek brisali jer nikom nije bilo stalo da prica o ovako velikom bendu vec su se zamarali tamo nekim linkin parkovima i sl sranjima....

like your favorite plant
just add water
pearl jam-just watch them grow!

kad ce vise taj sajt? znas da kad u gooooogleeu ukucas pj izadje ti 3 041 000 sajtova?sta novo ti imas da ponudis,a?zezam se samo ti pravi. je l' zna neko mozda sta znaci Yellow ledbetter? pesma je super,Mike je fenomenalno skinuo Stevie Rau Vaughnana,ja sam procitao da je to neka antipatriotska pesma,o nekom ratu,ali ako neko zna malo detaljnije...a kad bi trebao biti gotov novi album, cuo sam da su poceli da ga prave?kod njih to obicno dosta brzo ide. i tako...
IT'S AN ART TO LIVE WITH PAIN
SOME DIE JUST TO LIVE
I CHANGED BY NOT CHANGING AT ALL
IT'S NOT THE WORLD THATS HEAVY,JUST THE THINGS THAT YOU SAVE...
Svaka EDDIEva recenica je nesto posebno... a glas toliko boli da ubija...daaaa...

znas,infidel...jednoga dana...za mozda nekih...recimo...380 godina...taj tvoj sajt i bude gotov,a?ne bih ja da te pozurujem,ali sto vise cekamo,vise i ocekujemo.
pearaljamrelpaerjamleaeremaljeplamajampearlmaeja...

Zlatibore pitaj Taru da li pamti ljubav staru...
Tara njemu odgovara-ne vraca se ljubav stara,,,
Na livadi gde je breza bela...
dobro,odo ja da spavam...oh please let me sleep it's Christmassssss time...e ****** sad cu opet da se rasplacem,ova pesma me ubija...

Drago mi je sto ima toliko likova koji podrzavaju ovaj benda ali moram vam priznati da sam nakon 5-ogodisnjeg, konstantnog preslusavanja nijhove muzike
preispitao sopstvene stavove...
Koliko je ljudi na ovom forumu upoznato sa politickom orjentacijim Edia i Pearl Jam... Koliko je od vas svesno da dokle god PJ ne promeni svoja uverenja (a do toga sigurno nece doci bar ne u ovom veku!) nece ni biti njuhovog nastupa u Srbiji.Njihove nazovi patritske i humanitarne akcije
samo su u skladu sa pro-americim sistemi razmisljana i za njih nikako nema zasigurno nema mesta na Brdovitom balkanu(kao sto rece dimitrije u MBS!)
Malo sam se i ja zamislio ali poenta:Te omogucite abortuse, te pomozite bespomocnoj albanskoj deci odbegloj sa Kosova, te omogucite prezaposlenim zenama i domacama vise slobodnog vremena u toku predsednickih izbora kako bi izasle na glasanje, narvno i glasale za onog burzuaskog snoba Kerija.
Da se ja veceras pojavim na Lettermanu kao predstavnik srpske alternativne grupe, recimo da se zove "Necistoca duse", sigurno bi nosio majcu "No Keri-04", cisto kako bi Ediu isao na zivce terajuci ga da shvati kako postoji i alternativno misljenje, kao sto i naravno postoji alternativna muzika!I jedino zato odajem priznaje Nirvani: "Load up on guns and bring your friends, it's fun to lose and to pretend..."-pa nek shvati svako na svoj-alternativni nacin!
A sto se muzike tice, Ten jeste jedan od najprodavanijih, najuspesnijih i najvaznije: NAJUTICAJNIJIH albuma svih vremena.Ali njegov komercijalizm je ostavio snazan imakt tako da je pitanje da li ce se skorije, ili ikada pojaviti neki novi bend sa istom marketinskom koncpcijom ali novim idejam. Setimo se svi koliko je i sam Edi imao problema ,u opravdanim optuzbama, da je onsamo neki novi Jim Morison neke nove generacije...Istini za volju on je iz najplemenitijh namera upravo to i bio,ali da li je onda Kurt bio neki novi Sid Vicios koji je namerno ili ne nameno okoncao jednu epohu i svoju publiku utamnicio u 10-ogodisnje ropstvo u kome smo svakodnevno izlozeni torturama elektronske muzike(bilo one tokom dekade ekscesa- so 80's, ili ove danas u kojoj bitku predvode bilo oni tamnoputi,melezi, belci koji bi hteli da postanu crnci, ili u nasem slucaju fanovi GANCI kluba)!
U svakom slucaju najprodavaniji singl Pearl Jam jeste Last Kiss sto je i ocekivano jer predstavlja obradu jedne pesme Edija emotivno vezuje za odredjene vragolije iz mladosti, AKI TO NIJE UOPSTE GRUNGE PESMA.Koji ono bese srpski izraz za komercijalizam?
Ako se interesujete za live nastupe, gomila pesama ceka za download na www.f4ckin-up.net
Mislite o ovome pa mi javite...Pzdrav!

dobro...procitao sam.
pazi eddie podrzava abortuse,zato sto je on... imao taj,problem.njegova devojka je zatrudnela a nisu imali mogucnosti da izdrzavaju to dete,pa je to i njegov glavni argument,da ljudi treba da mogu da biraju kad ce imati decu.ne kazem da ga podrzavam, ali ipak,znaci to je njegov razlog,sumnjam da bi se u suprotnom petljao oko toga.

da i ja sam se malo previse skenjao kad sam cuo sta misli o nama,i to kao pomaganje albancima,ali kakva sve sra.nja oni gledaju na tim njihovim tv emisijama o nama,nije ni cudo.bedak.

sajt je super,ja sam vec skinuo preko 30(i slovima-trideset-pesama).da li zna neko sajt,ali sajt na kom mogu da skinem njihove spotove?HITNO !!!
i unplugged verziju yellow leddbetter?molim vas ...

Da li je infidel ziv?

.pissbottleman:
dobro...procitao sam.
pazi eddie podrzava abortuse,zato sto je on... imao taj,problem.njegova devojka je zatrudnela a nisu imali mogucnosti da izdrzavaju to dete,pa je to i njegov glavni argument,da ljudi treba da mogu da biraju kad ce imati decu.ne kazem da ga podrzavam, ali ipak,znaci to je njegov razlog,sumnjam da bi se u suprotnom petljao oko toga.

quote]
da,citala sam u knjizi o njima da je eddie rekao:da nisam podrzao abortus moje dete bi sada imalo 10 godina.
posle je malo kenjao ali ....jbg...krivo mi i sto nas ne gotive...pa kad smo imali loseg lidera...al manimo se politike...

danas sam slusala better man...i sutnula decka!
pa kad je bila slicna situacija...:))

she lies and says she's in love with him, can't find a better man...
she dreams in color, she dreams in red, can't find a better man...

jbg...
oh damit! what have I done?.....

hvala Bogu da se jos neko javio.kad pogledas gore ispadne da ja pricam sam sa sobom.
onaj infidel samo k.enja(jel mogu nomalno da napisem k.e.nj.a ili ce mi i to cenzurisati * * * * *?)nesto o hari poteru a mi se ubismo cekajuci taj sajt.eno i nadia skroz odustala.

I'd stop and talk but I'm allready in love,allready in love love love love...

so if there were no angels would there be no sin?
huh,you better stop me before i begin...
but let me say
if i behave can you arrange a spacious hole in the ground...somehwere nice...make it nice...
...where the land meets high tide....

IM LIKE AN OPENING BAND FOR THE SUN

ej ljudi aj mi pomozite vi,jer sam sigurna da znate o cemu je rec
treba mi film SAMCI u kome se pojavljuju pearl jam
sigurno zna bar neko ...met dilon,bridzet fonda snimljen 92 god....
aj vidite

da...SINGLES...EDDIE je bubnjar...JEFF basista... imas jos filmova u kojima se javlja EDDIE-Hype i jos neki,ne mogu sad da se setim,al' gde ces to nabaviti?
ja sam gledao po nekim katalozima,al' nista.
EDDIE je pre(u srednjoj)bio glumac.

Back