pearl jam eddie vedder pearl jam eddie vedder pearl jam eddie !!!!!!!
najbolji su!!!carevi carevi carevi!!!volim ih ljudi!!!ja njih volim!!! Najbolji su !!!
jednostavno najbolji!!!samo oni!!!jedinstveni!svoji!pravi!i imaju jednog takvog coveka
kao sto je eddie vedder!!!od svoje cetvrte pa do neke cetrnaeste slusao sam razna *… ali I neke dobre stvari!!!od kada sam cuo za njih ja ne mogu vise nista drugo da slusam.ne prodje ni jedan jedini dan a da ih ne slusam bar tri sata!!!gomilu pesama znam i da sviram(bas onako,original)pa mi cale preti izbacivanjem iz kuce-zbog dranja.ti sa granda nas bas ne razumeju…o pesmama a I njima samima dosta je tesko naci prave I dovoljno dobre reci…ali cisto da znate last kiss je obrada za koju su 1998 zaradili oko 10 miliona dolara I poslali ih na kosovo(nadam se ne sipusima za oruzje,nisu valjda takvi…)prva pesma na koju sam se nalozio I zbog koje sam se nalozio na PJ je
dissident a tekst love boat captain je nesto najlepse sto sam procitao u zivotu
(IT’S AN ART TO LIVE WITH PAIN).na ekskurziji u italiji sam puko 15 evrica za njihovu majicu(nije mi zao)jos 5 za neku nalepnicu za kola,imam I knjigu, koncerte, unplugged,neke stvari sto sam skinuo sa interneta(ono live in osaka I jos ponesto)…
ALI NEMAM SPOTOVE!!!pa ako neko zna kako bih mogao da nabavim…bar tih sest sto su napravili…
Ja bih o njima mogao danima…ali pretpostavljam da ni ovo nece niko procitati…
p.s.procitao sam samo prvu stranu,a i vidm da je poslednja poruka jos od pre dva meseca pa ne znam koji sam k..... i ovo poslao