Patuljasti pinč

on je inace muzijak,star 3 meseca ,za 8 dana;)
20080209_10-1.jpg
na toj slici je imao 2 meseca,i bio je prava buckasta beba:lol:

Kad je ON mora da je muško. Inače je i vrlo ljupka pinčerska beba koja napreduje i mislim da će izrasti u lep primerak rase patuljasti pinč.

hvala dragane...htela sam vas pitati,posto je amos stene od vaseg figa,i planiram mu za oko desetak dana kupirati usi,pa me interesuju figove usi:?(posto mi je veterinar rekao da genetika igra presudnu uogu):razz::razz: da li se njemu uopste nisu podizale usi ili ste mu vi pomogli da ostanu u tom polozaju u kojem su sada?? ja se bas ne razumem oko usiju,posto mi je ovo prvi pas kome se podizu usi ili kupiraju:roll: ja koliko mogu da primetim amosu se bas i ne podizu usi s obzirom da ima 3 meseca(skoro),bas su kao kod njegovog starog:lol:
20080212_25-1.jpg

hvala dragane...htela sam vas pitati,posto je amos stene od vaseg figa,i planiram mu za oko desetak dana kupirati usi,pa me interesuju figove usi:?(posto mi je veterinar rekao da genetika igra presudnu uogu):razz::razz: da li se njemu uopste nisu podizale usi ili ste mu vi pomogli da ostanu u tom polozaju u kojem su sada?? ja se bas ne razumem oko usiju,posto mi je ovo prvi pas kome se podizu usi ili kupiraju:roll: ja koliko mogu da primetim amosu se bas i ne podizu usi s obzirom da ima 3 meseca(skoro),bas su kao kod njegovog starog:lol:
20080212_25-1.jpg

Mary&Amos preslatka ti je kuca

Izvinjavam se što odmah nisam odgovorio nekako mi je promaklo pitanje. Figo ima nekupirane uši i lepo mu stoje to jest lepo su preklopljne i Amos ima isto takve čak i bplje. Mislim da se Amosove uši prirodno ne mogu podići. Znači, ili da mu ih kupitrate kako kažete, ili da ostanu ovakve kakve su. Meni se lično sviđaju kupirane uši i ja bih vam to preporučio, jedino treba pronaći uskusnog veterinara koji to može pravilno uraditi. Pitajte Katarinu gde ona kupira u Beogradu, taj veterinar je iskusan i dobar i njega bi preporučio. No to izioskuje putovanje u Beograd i dodatne troškove.

Ja sam svakako planirala da mu kupiram usi,ali sad nemam nikakvih mogucnosti da idem za beograd,tako da sam planirala da mu kupiram usi ovde u sarajevu kod jednog veterinara koji je inace hirurg i radi kupiranje kod dobermana,do sada nije kupirao pinca ali kaze mi da se to svakako radi po nekom kalupu,i da on ima kalupe za sve velicine usiju,pa se nadam da ce ispasti dobro...imate li vi neki savet u vezi kupiranja i odrzavanja tih usiju odmah nakon kpiranja??

Neki iz komsiluka, kad sam dobio mog malog, kaze mi jedna mala,,Dobro je da nisi dobio crnog''. Pitao sam je sto, a ona kaze da su ruzni, inace nisam nikad uzivo video crnog patuljastog pinca. Jel znate kakav ce biti moj izraz lica ako ono ponovi, evo ovakav

:shock::shock::shock:

A onda :lol::lol::lol:

Ma dajte ljudi nemojte da se primate na te izjave tipa ovaj je ruzan a ovaj nije, pogotovo ne od ljudi iz komsiluka ili na ulici koji pokusavaju da ispadnu pametni.;)
U zgradi do moje imaju ljudi crnog pincha, malisa je presladak!!:heart:

Novi rezultat psa iz našeg uzgoja.

295804Large.jpg

CAC izložba 24.02,2008, Celje, Slovenija, Sagittarius G D S, PRM, BOB vlasnik Ljiljana Tripović Zagreb, sudija Zlako Kraljic (CRO)
Bilo je prijavljeno četiri patuljasta pinča dva iz Slovenije jedan iz Italije u razredu šampiona i naš Sagi, čestitamo vlasnici i Sagiju. Slika nije najbolja, ali rezultat jeste.

Back