mica zr
Primećen član
- Poruka
- 749
Sve sto smo pisali o pincevima su informacije koje sam procitao ili smo culi od drugih odgajivaca jer mi pinca imamo tek 2 godine tako da ako neke sitnice slucajno nisu tacne nije do nas... Tako smo upuceni!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naš novi mužjak iz vlastitoga uzgoja:
![]()
![]()
![]()
Unco G D S (WW INT. CH. JOKER SHOW LUCKY L.MAX-MASTER MISHA & CH ADA G D S) 7,5 meseci
Hvalabas ti je lep pas grujine...![]()
kod mene u naselju ima jedan pinc zove se dona pas ima istu boju kao ovaj, bas ti je lijep pas grujine
Hvala, možeš saznati gde su ga nabavili i ko su mu roditelji?
Javiću Vam ili se i Vi interesujte kad budem imao nove male kučiće.Javite i meni kad budete imali male cuke. Ja cu do tada prodati apartmane na Zlatiboru pa cu moci da uzmem sebi malog cukina.
Hvala kume, ime mi je Dragan do sad bilo, a uši su mu kupirane, a slika je sa jednog od treninga jer pas još uvek nije izlagan pošto ima nepunih 8 meseci. Zato vežbamo da kad bude napunio 9 meseci može biti izlagan u razredu mladih, verovatno će to biti u Kanjiži.MNOGO je lep, ali mico, kako uspes da ga ucis da drzi usi uspravno. Grujine mnogo ti je lep pas, jel to slika sa izlozbe![]()
Hvala, možeš saznati gde su ga nabavili i ko su mu roditelji?
kod mene u naselju ima jedan pinc zove se dona pas ima istu boju kao ovaj, bas ti je lijep pas grujine
Uglavnom pincevi imaju takvu boju