grujini
Zainteresovan član
- Poruka
- 157
Pa zar ne čitaš šta piše ispod slike?OPA BRAVO MAJSTORE![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa zar ne čitaš šta piše ispod slike?OPA BRAVO MAJSTORE![]()
Muzjak je prelep! Cestitamo!
Zelela bih da mi se jave poznavaoci i ljubitelji ove rase! Ima ljudi koji misle da treba da bude sitniji, a ima i ohih koji vise vole krupnije primerke pa me zanima sta je ispravnije!
Ovako, ima sitnijih pinceva i krupnijih, ovi na sliama su mnogo veliki. Ja imam veoma malog pinca i mnogo je lud, sladji su i zabavniji od ovih velikih...
Svaka čast, čestitam. Daj sliku da vidimo šampionkuZar ovo nije patuljasta rasa i zar ne treba težiti manjim (patuljastijim ) psima. Moja ženkica ima 26,5 cm , kvadratična je i prošle godine postala je šampion srbije u lepoti.Ja sam ipak zagovornik za sitnije (patuljastije) pse , ne yato što su moji psi sitniji već lično smatram da treba pas biti u standardu tj od 25 do 30 cm i težiti prosečnom broju (27.5).![]()
Da li je samo moj pinc nemoguc ili su i drugi takvi?Non - stop u frci!
Kod pasa važe zakoni prirode to jest divljine jer su i psi nekada bili divlji, pa tako psi su živeli u čoporu gde je dominantan bio mužjak vođa čopora. Današnji psi se isto tako ponašaju i žele da budu vođe čopora. Onaj pas koji je odgajen i naučen tako da mu se sve dozloli, bez obzira da li vam je ušao pod kožuili ne, misli samim tim kad može da radi sve što hoće da je on vođa čopora (u čopor spadaju pas i svi ukućani). Znači kad sam rekao gazda mislio sam na vođa čopora. Psa treba naučiti tako da je vaša reč glavna i da ste vi ustvari vođa čopora.Grujini pa nebudi surov.Pa kako može da ti ,,mrvica,, bude gazda! Oni se samo podvlače pod kožu , a sve ostalo je stvar vlasnika da ne kažem ogaivača.Dobar ti je mužjak . Što se tiče slika uskoro ću ih staviti , nemogu sada tehnički problem.
Diana sladak ti je Djole, napiši nešto o njemu (koliko je star...)![]()
Grujini pa nebudi surov.Pa kako može da ti ,,mrvica,, bude gazda! Oni se samo podvlače pod kožu , a sve ostalo je stvar vlasnika da ne kažem ogaivača.Dobar ti je mužjak . Što se tiče slika uskoro ću ih staviti , nemogu sada tehnički problem.
Diana sladak ti je Djole, napiši nešto o njemu (koliko je star...)![]()