Maria_Uzice
Zainteresovan član
- Poruka
- 154
lepotica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad je ON mora da je muško. Inače je i vrlo ljupka pinčerska beba koja napreduje i mislim da će izrasti u lep primerak rase patuljasti pinč.
hvala dragane...htela sam vas pitati,posto je amos stene od vaseg figa,i planiram mu za oko desetak dana kupirati usi,pa me interesuju figove usi:?(posto mi je veterinar rekao da genetika igra presudnu uogu):razz::razz: da li se njemu uopste nisu podizale usi ili ste mu vi pomogli da ostanu u tom polozaju u kojem su sada?? ja se bas ne razumem oko usiju,posto mi je ovo prvi pas kome se podizu usi ili kupirajuja koliko mogu da primetim amosu se bas i ne podizu usi s obzirom da ima 3 meseca(skoro),bas su kao kod njegovog starog
![]()
hvala dragane...htela sam vas pitati,posto je amos stene od vaseg figa,i planiram mu za oko desetak dana kupirati usi,pa me interesuju figove usi:?(posto mi je veterinar rekao da genetika igra presudnu uogu):razz::razz: da li se njemu uopste nisu podizale usi ili ste mu vi pomogli da ostanu u tom polozaju u kojem su sada?? ja se bas ne razumem oko usiju,posto mi je ovo prvi pas kome se podizu usi ili kupirajuja koliko mogu da primetim amosu se bas i ne podizu usi s obzirom da ima 3 meseca(skoro),bas su kao kod njegovog starog
![]()
Ko ti to kaže prijatelju?I posle neka mi neko kaze da su crni pincevi ruzni pa da ga sutnem.
Mozda tebi izgleda zbunjeno, ali ipak on je dobio BOB i pobednički pehar za rasu patuljasti pinč u Sloveniji:Izgleda zbunjeno