MadonnaGirl
Elita
- Poruka
- 23.835
Da ne bude zabune što sam zaključala onu temu, to je stiglo iz vrha
A naređenja moraju da se poštuju
A naređenja moraju da se poštuju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

madona,preuzecu na sebe kontrolu ove teme ,ukoliko ti je problem sto ne razumes da l smo off topic
![]()
Da, jako je teško naći bilo kakvu literaturu na francuskom, ne samo knjige, nego i časopise, udžbenike za učenje... Ja sam imao tu sreću da naiđem na tu antikvarnicu, bogatu starim, prašnjavim knjigama koje su desetinama godina čekale da dođem i odnesem ih.Još uvijek čitam uz pomoć riječnika, ali mi je on mnogo manje potreban nego na primjer prije 7-8 mjeseci. Po tome najbolje znam da se krećem sa mrtve tačke, da koliko - toliko napredujem. Za one nižerazredne romančiće riječnik mi skoro nije ni potreban. Tu je prilično ograničen fond riječi i fraza, tako da ih je lako zapamtiti.
Ali me neprijatno iznenadila ta informacija da su za ovdašnju komunikaciju dozvoljeni samo srpski i engleski jezik. Odakle ta diskriminacija? Je li to samo zato što nijedan moderator nezna francuski pa mu je tako onemogućeno održavanje javnog reda i mira, ili postoji neki dublji razlog?![]()
Alors, continuez comme ça!U svojoj predhodnoj poruci sam "progutao" jednu adresu pa evo da ispravim gresku.
Na ovoj adresi mozete da pratite stampu.Ima dnevne, periodicne. . .( Liberation,Le Monde,Le Parisien,Les Echos,Le Figaro . . .)
@karpos
Што се тиче оних линкова што си био постављао... ОК, али ја некако нисам љубитељ ремикса и сличних ствари, па од француске музике (коју једва да слушам јер ми није нешто посебно али нађе се и добрих пјесмица) много волим Débout sur le zinc
Bonjour , mademoiselle
OLA LA ala se diskusija razvila
Oni miksevi su za letnje raspolozenje , more, setnja obalom ........
Odgledao sam - Fille sur le pont, La ,Vanessa a pogotovo Daniel
Ako nisi gledala preporucujem ti filmove sa Jean Renom.
Empire des loups, L' (2005)

Salut mon cher, bienvenu! Alors, c'était comment en vacances? Живнула мало ова тема, добро је.
Драго ми је да ти се допао филм, а ја ћу потражити ове на неки начин (мада ми је прилично тешко доћи до њих овдје...)
Невјероватно, и ја сам исто у некој поруци током твог одсуства поставила Aux Champs Elysés![]()
U zadnjoj 

Proradilo sesto culoU zadnjoj
Gde je to ovde ako nije tajna!
Salut mon cher, bienvenu! Alors, c'était comment en vacances? Живнула мало ова тема, добро је.
Драго ми је да ти се допао филм, а ја ћу потражити ове на неки начин (мада ми је прилично тешко доћи до њих овдје...)
Невјероватно, и ја сам исто у некој поруци током твог одсуства поставила Aux Champs Elysés![]()

Ааа, то
РС.
Филмове налазим једино у неком Француском културном центру, иначе их нема нешто за купити...

Ovo će mnogima od nas ukloniti iluzije koje možda imamo o njima. Ili je možda problem u nama i našem jako lošem rejtingu koji uživamo u svijetu. 

Usluga srednje zalosno

a isto tako ja dobar i Dubler sa Danijel Otejom.
Rekla bih da se u receptu oseća uticaj Nemačke, što je sasvim u skladu sa prošlošću Alzasa.