- Poruka
- 48.544
Ja sam francuski počeo da učim još od trećeg razreda osnovne pa sve do kraja srednje... znači šest godina u osnovnoj + četiri godine u srednjoj + prvi razred srednje kog sam ponavljao = 11 godina. Ali za to vreme sam tako malo toga naučio da ne znam da sastavim ni rečenicu. Ne zato što sam antitalenat za jezike, nego što mi je ovaj jezik prosto odbojan i ne volim ga. Jednostavno mi je nesimpatičan. Zato se nikad i nisam trudio da ga naučim i savladam.
Što se tiče francuske države i njenog naroda, ni oni mi nisu posebno simpatični. Nemam ništa protiv njih, i znam da je Pariz lep grad, ali lično nemam neku naročitu želju da ga posetim. Što opet ne znači da neću da se predomislim u budućnosti i na kraju ipak posetim ovu zemlju, ili možda unapredim svoj francuski (mada za ovo drugo baš i ne verujem
)
Što se tiče francuske države i njenog naroda, ni oni mi nisu posebno simpatični. Nemam ništa protiv njih, i znam da je Pariz lep grad, ali lično nemam neku naročitu želju da ga posetim. Što opet ne znači da neću da se predomislim u budućnosti i na kraju ipak posetim ovu zemlju, ili možda unapredim svoj francuski (mada za ovo drugo baš i ne verujem
)

prosto ne mogu da veruje da to neko moze,pa jos neko ko nije njihov 

ucila sam ovako-direkt