a sta uraditi ako pocne da se kvari ??? baciti ili nesto pametnije ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako se hvata plesan, skinuti, ajvar supati u serpu i prokuvati ponovo. Dalje je postupak isti kao kad ga prvi put sipas u tegle.a sta uraditi ako pocne da se kvari ??? baciti ili nesto pametnije ?

eno moj decko pece paprike,
hehhe
e sada ,da ja to iskoristim i pitam vas
da li neko od vas belolucene paprike sprema tako sto stavi i sirce?
so,ulje,beli luk, mozda persun,,,,a sirce?
koliko se ja secam moja nana je stavljala i sirce
mozda gresim

Ajde da dignemo ovu temu, stigle crvene paprike.
Nemam vremena da čitam iz početka, a sa pretrazivačem nisam uspela pa molim ako neko ima recept za peglane paprike.

Zasto nema recapata za zimnicu jeli domacice?

Dobre domacice imaju recepte, njima ne treba niko da daje recepte
a one sto neznaju da prave idu u goste dok ne nauce![]()

Paprika sa senfom
2kg ociscene zelene (moze i malo narandzaste) paprike, iseci na listice sirine 5-6mm. U lonac staviti 1,2 l vode, 400g jabukovog sirceta, 6-7 cenova belog luka, 3-4 manje glavice crnog luka i staviti da provri.
Smanjiti vatru, da blago vrije i dodati papriku u smesu da se bari 3-4 munuta, pa onda izvuci u cedilo ili djerdjef i ocediti. Kolicina paprike je velika, pa je potrebno, podeliti na 2-3 dela, pa jedan po jedan deo barite.
Kada su paprike hladne, pomesati ih sa : 400g senfa, pomesanog sa 250g ulja, 1 kasikom soli i 2 kasike secera. U ovu smesu se moze dodati I seckani beli luk i seckani persun.Moze se dodati i na vrh noza konzervansa (ja stavljam).
Salata odlicno ide uz sve vrste mesa i ribe.
Ova salatu pravim svake godine od kada sam je probala![]()

Nista u vezi paprika ne priznajem dok ne potvrdi prof.dr.Vera Paprikovska,spec.Paprikolog ot Kumanovo..
Molim!![]()
ja sam ove godine tri puta pravila ajvar - ne zna se koji je od kojeg bio gori. na kraju sam sve (preostale, jer dosta se i pojelo .... strasno) --------------- bacila.
)