proka
Legenda
- Poruka
- 57.098
mackica ns:Ја правила као мусаку:
печене паприке испоховане један ред, затим сир са јајима, па поховани патлиджан, па сир па опет похована печена паприка и на крају нарендан качкавалј.
a nigde mesa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mackica ns:Ја правила као мусаку:
печене паприке испоховане један ред, затим сир са јајима, па поховани патлиджан, па сир па опет похована печена паприка и на крају нарендан качкавалј.

8-) 
) sve to prodje do dole, i pece se....
... Kao, sedi na terasi, pusi, cita novine, i pece paprike za ajvar... "Eto, zeno, sve sam ti ispek'o!"Strava je kada dodje jesen pa prodjes kroz kraj a ono sve mirise na pecene paprike![]()

Sta je to? Vidi neki od online kataloga...

E ovo što je Zorab objasnila![]()
Brat išao sto puta u Bugarsku, a donjeo samo jedan koji smo zagubili...
) metalni zakrivljen siljak (kao slovo L ali ne pravim nego tupim uglom) sa izolovanom drskom... Tim siljkom vadis pecenu papriku, osim ako nisi junak da je uhvatis za vrelu drsku... Precnik otvora je dovoljno veliki da stane i najkrupnija silja, a otvor dovoljno je dubok da stavis 2 manje paprike (ako si stipsa pa kupijes neke manje...
) Ukljucis u struju, sparava se zagreje, i peces li peces...
Drustvo,
ja otiso ko Cigana Kovaca, i napravio najobicniju gvozdenu plocu. Zdravo debela i teska
Stavis preko zara i najbolja je za ribu i povrce
Ajde da se skupimo da pecemo paprike
Ja celog zivota tvrdim da ima nesto u mirisu pecenih paprika sto svima podize raspolozenje i mami osmeh
Ja donosim plocu, sirac, crepulju za pogacu, vino, ... ma sve sto se dogovorimo..... samo da je dobro drustvo i vesela zurka![]()
- mogu da se zavrse drugarskom bajagi provalom u tvoj spajz, da se zasladimo kitnkesom...