Übermensch
Iskusan
- Poruka
- 6.016
1.80..68kg..Crne oci(malkice kose),crnu kosu malo duzu,punije usne,slabu vilicu,...Psihicki..Arogantan,nadmen,agresivan...Ljudi me sve u svemu mrze..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1.80..68kg..Crne oci(malkice kose),crnu kosu malo duzu,punije usne,slabu vilicu,...Psihicki..Arogantan,nadmen,agresivan...Ljudi me sve u svemu mrze..

Ti kao neki Azijat?![]()
![]()
![]()
Jok....Meni ljudi konstantno govore da imam malo kose oci..Ja to licno ne bi ni primetio...Sve u svemu ne smeta mi...

Kovrdzava kosa,prirodno plavo-smedja,ali sam bila crna(kolor sampon) a sad se ispralo pa sam sarena-od plavog,preko crvenog,smedjeg,do ljubicastog... 

Uf... Visoka oko 165,tako nesto... Oko 54 kile... Sivo-plave oci... Nos prcast,spicasta brada... Gornja usna mi je malo veca od donje...Kovrdzava kosa,prirodno plavo-smedja,ali sam bila crna(kolor sampon) a sad se ispralo pa sam sarena-od plavog,preko crvenog,smedjeg,do ljubicastog...
Volim crnu boju... Mozete me prepoznati po mnogo kreona i cudnoj odevnoj kombinaciji... Verovatno blenem u pod ili gledam kroz ljude...
Mislim da je to sve...
Ah,da...![]()
![]()

ovo jos nisam videla
msm znam da je nekima gornja usna manja od donje ali obrnuto![]()

i kad stavim onda mi gornja usna bude ko donja 
pa mozhda se zaebala
meni je donja deblja od gornjeal ima onaj sjaj da ti se nabudze usne
i kad stavim onda mi gornja usna bude ko donja
![]()

kako si me nashla?!
btw, hvala![]()
ma dopisivala si se sa nekim na profilu i ja sam pregledala razgovor![]()
ja reko odakle znash kako se zovem..
Svaki dan sam sve više nezadovoljna svojim fizičkim izgledom.
Ajde pa probijem led.
Visok 177cm, tezak 85kg, plava kosa, braon oci, malo nabacio stomacic zato sto nijesam trcao zadnjih 2 mjeseca![]()

Ybt, jel' moguce da sam ja ovo pisao prije godinu dana?
Onda sam kukao da sam debeo, a sad bih bio zadovoljan da imam 85kg![]()
Jedno vreme sam kukala da sam predebela, a sad se ponosim svojom kilažom 

) i imam 50kg... sad vishe nisam debela xD