Stvarno?Booože, ja dugo DUGO ne obraćam pažnju ni na čije šake
To samo sa mnom slučaj, ili sa svim ženama uopšte?
![]()
nisi jedina...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()
Jaoj, ja obožavam prste i ruke uopšte, uf.^^
Ne kapiram šta je toliko interesantno u šakamaAli super je kad neko ima lepe šake
![]()
CRVENI RUŽ
Istraživanja pokazuju da muškarci smatraju da je crveni ruž, u kombinaciji sa crvenim lakom, najseksepilniji. Iako je mnoge žene teško uveriti da im takva boja karmina dobro stoji, predlažem da nekad poslušate muškarce i da - za večernji izlazak sa "gospodinom potencijalnim" - iskoristite crveno kao predigru.
www.lepotaizdravlje.rs/ljubav_i_sex/novosti/kako_da_budete_seks_bomba!/705
Ja prvo primetim sake.![]()
Ja koristim crveni lak za nokte...ali bas i nisam veliki fan crvene boje..samo je ponekad nosim![]()
pa i sama imas lepe prste i nokte ali ih lakiras u cudne boje...![]()
![]()
![]()
Pa da, mada najviše volim u crno, j*g.
A kad smo kod primećivanja, usne yummy![]()
Ja obozavam da lakiram nokte u drecave boje...![]()
Jaoj, ja obožavam prste i ruke uopšte, uf.^^
( () )
i ja..najvise u roze i plavu
![]()
ja volim zelenu,zutu,plavu,rozu,narandzastu...bas sam pre neki dan nalakirala jedan nokat rozom jedan plavom![]()
e da...narandzasta i zelena...lakiram nokte tim bojama samo kad nosim nesto narandzasto ili zeleno,glupo mi je da ih nosim na noktima vise dana...![]()
![]()
zuta mi je mnoogo drecava![]()
meni nije...
pa da...ja sam nosila jedan nokat plavi jedan rozi kada sam bila na moru a jedan kupaci mi je plavi,a jedan rozi...mada volim i sarenismoze i nekoliko drecavih boja da se slozi
e da...narandzasta i zelena...lakiram nokte tim bojama samo kad nosim nesto narandzasto ili zeleno,glupo mi je da ih nosim na noktima vise dana...![]()
![]()
zuta mi je mnoogo drecava![]()