Opišite sebe fizički, iskreno, odistinski i iz duše

pa kažem nisam baš plav ... više je to smeđe ... a oči su mi ovakve
profilepic192712_1.gif
:mrgreen:

Stavio sam skoro sliku tamo u temi slike forumaša i forumašica ako te baš zanima ... Imam dosta rodbine preko ... ali mi nije deda gastrabajter .....

Poslednja izmena:
висина 172, тежина 76, зеленкасто-плаве очи, коврџав ,светлије нијансе браон косе, изразито развијена рамена, грудни кош, мишићи, сем трбушних... немам пивски стомак, али имам малко салцета, лепо ми стоји, обрве су ми као чупане(иако их не чупам) ма леп сам чо'ек ки уписан... Изгледам невероватно младолико(посебно када се обријем, јбга генетски сам такав, чак и ћале са 46 изгледа као да има 20год.) изгледам као да имам 17-18, иако ћу ускоро 22.
Ма у сваком случају, имате слиџу на аватару па се сами уверите !

Savo svidjas se ti meni, al ne vise od dzon bon dzouija, slaba sam na matorce cak i kad nisu matorci samo tako izgledaju :/
A i 172 u visinu?! to je nesto kao 5'6"
Visok si ti mnogo za mene

Их, висок! Зар ниси данас слушала вести?

Озбиљно те питам, јер су рекли на вестима да од љубави може да се порасте! Ево ти једно срцуленце! :heart: Него, ти си сигурно 180, зар не? хехехе:super:

Nisam 1 80
Al sam gledala i ja Lajanje na zvezde i bas su mi romanticne i zvucne te fore za tanjug i vesti :heart:

Е извини... мислио сам да си мало саркастична... Да ме зезаш за мојих 172цм висине, јер су сви овде по 180-188, па иди бре ко да су расли на планинама, сунце ти жарко!

Веровала или не, ја сам тај филм гледао тек када сам био 2.год. гимназије... Нешто ме нису привлачили филмови, претерано. Додуше, заиста ми се свиђа! И ја ћу кад порастем бити Филозоф, па чек' ја већ јесам порастао! хееххе :hahaha:

висина 172, тежина 76, зеленкасто-плаве очи, коврџав ,светлије нијансе браон косе, изразито развијена рамена, грудни кош, мишићи, сем трбушних... немам пивски стомак, али имам малко салцета, лепо ми стоји, обрве су ми као чупане(иако их не чупам) ма леп сам чо'ек ки уписан... Изгледам невероватно младолико(посебно када се обријем, јбга генетски сам такав, чак и ћале са 46 изгледа као да има 20год.) изгледам као да имам 17-18, иако ћу ускоро 22.
Ма у сваком случају, имате слиџу на аватару па се сами уверите !

jackoff.gif

Back