Ponekad pomislim da sam jedina srednjoskolka koja maze bezbojan lak
ja sam osnovna skola...

ali u skoli smem da imam samo bezbojan lak na noktima

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ponekad pomislim da sam jedina srednjoskolka koja maze bezbojan lak
Najjaci lak koji postoji je ''CRVENI LAK..."
јок, најбољи је црни![]()
ja sam osnovna skola...
ali u skoli smem da imam samo bezbojan lak na noktima![]()
![]()
![]()
Kad vecj diskutujete o lakovima moram da vam se ubacim
ja najvishe volim pink, imam jedno bar 5 lakova u svim nijansama roze,pink,ciklama boje
inache, ja i u shkolu stavim neki ono ljubichast,roze,crveni lak,imam duge nokte i zabole me dal sme ili ne
ma znam sme i kod nas ali po mom misljenju nekulturno je da se pojavim sa namazanim noktima u zuto...![]()
rekla si da ti je zuto previse drecavo![]()
ova tema se pretvori u temu o lakovima za nokte![]()
Uf kakav ja imam belaj sa noktima na nogama(konkretno na palčevima)...Moram da ih režem veoma pažljivo jer ako ih"tanko"skinem zarašće mi u kožu(u tom slučaju dodatno sečenje boli do srži)a ako ih previše recnem od bola neću moć' da obujem čarape.Zbog toga su skoro totalno izgrebani a turpija dodatno pogoršava stvar.Zato me i retko kad možete videti u papučama.![]()
Uf kakav ja imam belaj sa noktima na nogama(konkretno na palčevima)...Moram da ih režem veoma pažljivo jer ako ih"tanko"skinem zarašće mi u kožu(u tom slučaju dodatno sečenje boli do srži)a ako ih previše recnem od bola neću moć' da obujem čarape.Zbog toga su skoro totalno izgrebani a turpija dodatno pogoršava stvar.Zato me i retko kad možete videti u papučama.![]()
Tooo uzasno boli,a ja jos kupila patike 2 broja manje..ajoj moje muke tek dolaze!
Tooo uzasno boli,a ja jos kupila patike 2 broja manje..ajoj moje muke tek dolaze!
moja majka je to operisala...
To kad zaraste boli ko djavo.
Znam.
Idi kod kozmeticara da ti "pravilno" posece nokat. Jes da boli ali sta ces..