Übermensch
Iskusan
- Poruka
- 6.016
1.80..68kg..Crne oci(malkice kose),crnu kosu malo duzu,punije usne,slabu vilicu,...Psihicki..Arogantan,nadmen,agresivan...Ljudi me sve u svemu mrze..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1.80..68kg..Crne oci(malkice kose),crnu kosu malo duzu,punije usne,slabu vilicu,...Psihicki..Arogantan,nadmen,agresivan...Ljudi me sve u svemu mrze..
Ti kao neki Azijat?![]()
![]()
![]()
Jok....Meni ljudi konstantno govore da imam malo kose oci..Ja to licno ne bi ni primetio...Sve u svemu ne smeta mi...
Uf... Visoka oko 165,tako nesto... Oko 54 kile... Sivo-plave oci... Nos prcast,spicasta brada... Gornja usna mi je malo veca od donje...Kovrdzava kosa,prirodno plavo-smedja,ali sam bila crna(kolor sampon) a sad se ispralo pa sam sarena-od plavog,preko crvenog,smedjeg,do ljubicastog...
Volim crnu boju... Mozete me prepoznati po mnogo kreona i cudnoj odevnoj kombinaciji... Verovatno blenem u pod ili gledam kroz ljude...
Mislim da je to sve...
Ah,da...![]()
![]()
ovo jos nisam videla
msm znam da je nekima gornja usna manja od donje ali obrnuto![]()
pa mozhda se zaebala
meni je donja deblja od gornjeal ima onaj sjaj da ti se nabudze usne
i kad stavim onda mi gornja usna bude ko donja
![]()
kako si me nashla?!
btw, hvala![]()
ma dopisivala si se sa nekim na profilu i ja sam pregledala razgovor![]()
Svaki dan sam sve više nezadovoljna svojim fizičkim izgledom.
Ajde pa probijem led.
Visok 177cm, tezak 85kg, plava kosa, braon oci, malo nabacio stomacic zato sto nijesam trcao zadnjih 2 mjeseca![]()
Ybt, jel' moguce da sam ja ovo pisao prije godinu dana?
Onda sam kukao da sam debeo, a sad bih bio zadovoljan da imam 85kg![]()