Opis molim, IN muskarac u npr Beogradu?

ljbomorna? :shock: :lol:
ooo boze koliko puta sam rekla da me ne zanimaju ni ljubavnice ni matorci :neutral:
samo nemoj da idealizujes coveka koji to nije.

Banshee baby..znas da smo cvesto istomisljenice ali ..zasto si ..pomenula bas ljubavnicu..vidis ja znam da je ima ali ne smatram to nekim podatkom..za biti In u Srbiji..svaki drugi ne In Srbin u Srbiji ima ljubavnicu ili bar masta o njoj..jbt.. i sta fali da svaka druga zena u Srbiji bila In ili Ne ima ..ljubavnika..to bi po meni bila prava ravnoteza ..na Balkanu..

Evo teme u kojoj zene traze ''sasvim obicnog muskarca''..kada mi opisujemo savrsenu devojku..uvek se nalaze zamerke..silikoni..photoshop..tako da..nemojte biti sigurni,da i u ovom slucaju,sve se zavrsi nekom od ''operacija''...(ovo pise jedan neiskusan,iskompleksiran,sujetan,siromasan..muskarac.koji ne vodi o sebi racuna,ne bavi se sportom..ne zna kuvati..ne ume sa zenama..namrsten..ne komunikativan..pre svega ruzan..)..continue..

Evo teme u kojoj zene traze ''sasvim obicnog muskarca''..kada mi opisujemo savrsenu devojku..uvek se nalaze zamerke..silikoni..photoshop..tako da..nemojte biti sigurni,da i u ovom slucaju,sve se zavrsi nekom od ''operacija''...(ovo pise jedan neiskusan,iskompleksiran,sujetan,siromasan..muskarac.koji ne vodi o sebi racuna,ne bavi se sportom..ne zna kuvati..ne ume sa zenama..namrsten..ne komunikativan..pre svega ruzan..)..continue..
Aaaaaa..pa gde si se ti krio do sada IDEALNI...

Banshee baby..znas da smo cvesto istomisljenice ali ..zasto si ..pomenula bas ljubavnicu..vidis ja znam da je ima ali ne smatram to nekim podatkom..za biti In u Srbiji..svaki drugi ne In Srbin u Srbiji ima ljubavnicu ili bar masta o njoj..jbt.. i sta fali da svaka druga zena u Srbiji bila In ili Ne ima ..ljubavnika..to bi po meni bila prava ravnoteza ..na Balkanu..
pa tako sto to nije jebeni in muskarac :shock:
kako zena moze da kaze da je ok da in ili bilo koji muskarci imaju ljubavnice :shock:
ja ne znam sta se desava ovih dana na forumu,citam takve gluposti na temu prevara ali da kazem da je neko in i da ga idealizujem do neba i da pricam kako je super kul a prvo nema postovanje prema svojoj zeni i porodici necu i nemam nameru.
to nije in muskarac to je picketina od coveka.
eto zato.

i nije ok varati svoju zenu ili muza tako na kvarnjaka.nije to neka prolazna suluda veza.to je neko sa kim imas decu i koga bi trebalo da volis i postujes.ako ste se dogovorili da svako moze da svrlja onda jebi sa strane.ako niste onda su smradovi.

i valjda ljudi imaju prokleti mozak i mogu da obuzdavaju instinkte toliko da ne moraju da reaguju na prve zategnute sise ili veliku kitu?

sta se sa vama desava :neutral:

Back