👴 Da li muškarac uopšte može da živi bez žene ?

Mene interesuje mišljenje eksperata,

Muškarci bez žene, tj. čudaci - javite se.

Hvala.

Može. To kakav će kvalitet života muškarac da ima, ne mora nužno da zavisi od toga da li živi sa nekom ženom ili ne. Mnogo toga zavisi i od toga kakva je ta žena i kako se oni uopšte slažu. Realno, život sa ženom bi trebao biti mnogo lepši nego kad si sam ali mislim da nije baš uvek tako.

Tražim bogatu ženu.
A da tebi neko kaže da seksualno opštiš sa tim svojim mačorom koga toliko obožavaš i da si manijak?
Taj čovjek je nastradao na način da se u gluho doba noći, po mrklom mraku, odjeven samo u čizme i baloner šuljao oko golubarnika, pri čemu ga je udario auto.
Pobogu, o čemu mi pričamo?!

Taj čovjek je nastradao na način da se u gluho doba noći, po mrklom mraku, odjeven samo u čizme i baloner šuljao oko golubarnika, pri čemu ga je udario auto.
Pobogu, o čemu mi pričamo?!
Svašta sam besmisleno čuo i pročitao, ali ovo je ...

Auto ga je udario kada se vraćao u hotel sa sastanka u firmi Westinghouse povodom pregovora o otkupu njegovih patenata u vezi otkrića radiantne energije.

Navedi ti izvor te svoje tvrdnje, a ja ću navesti svoj izvor. I neka to bude to u ovoj temi da ne idemo u spam.

Ozbiljno pitam jer sam primijetila čim ostane sam odma nadje neku jer očito nije funkcionalan sam sa sobom

S druge strane ako je previše dugo sam pretvori se u čudaka i primeti se da nije više za društvo , sigurno ste primijetilo te cudake jer ih ima i odje na forumu

Zašto je to tako da muškarci iz jednog ekstrema prelaze u drugi ?

А постоји леп компромис да воле један другог..

Ozbiljno pitam jer sam primijetila čim ostane sam odma nadje neku jer očito nije funkcionalan sam sa sobom

S druge strane ako je previše dugo sam pretvori se u čudaka i primeti se da nije više za društvo , sigurno ste primijetilo te cudake jer ih ima i odje na forumu

da zivi moze i preporucljivo je... da mu treba jednom nedeljno na dva sata, bez toga ne moze.

Stvar navike. Na kraju uvek ostane neko sam.
Čovek treba da bude sposoban da se brine sam o sebi, ne treba biti ovisan od žene. Postoji mnogo muškaraca koji ne umeju ni kajganu sebi da spreme, uključe veš mašinu... što je žalosno.
A to što neko živi sam nije razlog da se pretvori u čudaka, šta god to značilo “biti čudak”.
Stvar individualnog gledišta.

Stvar navike. Na kraju uvek ostane neko sam.
Čovek treba da bude sposoban da se brine sam o sebi, ne treba biti ovisan od žene. Postoji mnogo muškaraca koji ne umeju ni kajganu sebi da spreme, uključe veš mašinu... što je žalosno.
A to što neko živi sam nije razlog da se pretvori u čudaka, šta god to značilo “biti čudak”.
Stvar individualnog gledišta.
Ima i tu izuzetaka, ali na kraju niko ne preživi. To je jedino sigurno.

Back