- Poruka
- 74.666
p aj se tucamo bez ozb veze brakova povezivanja i to da se nalazimo na tom polju.Gdje ti vidiš da se vrijeđaju??!!!
Mi vas održavamo u životu. Da nije nas hodali bi četvoronoške, umrljani, čupavi, izgižvani.
Da nije naše oklagije ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
p aj se tucamo bez ozb veze brakova povezivanja i to da se nalazimo na tom polju.Gdje ti vidiš da se vrijeđaju??!!!
Mi vas održavamo u životu. Da nije nas hodali bi četvoronoške, umrljani, čupavi, izgižvani.
Da nije naše oklagije ....
Prijavim ovo i moderator kaže da je prijava neosnovana.p aj se tucamo bez ozb veze brakova povezivanja i to da se nalazimo na tom polju.

Reklo bi se da muškarci bolje biraju partnere pa su samim tim zadovoljnijiKoliko ja znam mužkarci i žive duže kada se ženska ruka brine o njima, ali žene procvjetaju kada ostanu udovice. Šta ti je život!?
Muškarci su uvijek izabrani.Reklo bi se da muškarci bolje biraju partnere pa su samim tim zadovoljniji

poslao sam ti broj,Imas njegov broj telefona ?
Za svaki slučaj ako mi se pokvari mašina za sudje
![]()

Pa vidis da se vredjas. Upravo sam ti dokazao.Prijavim ovo i moderator kaže da je prijava neosnovana.
Pa eto ti onda taj moderator za tucanje. Obično se dvije energije same prepoznaju!![]()
Svaka normalna žena će se boriti s takvim riječima.Pa vidis da se vredjas. Upravo sam ti dokazao.

Znači uvek je do vas, samo birajte bolje i nećete morati da čekate smrt partnera da biste se usrećileMuškarci su uvijek izabrani.
Oni da biraju?![]()
Mene interesuje mišljenje eksperata,
Muškarci bez žene, tj. čudaci - javite se.
Kolko hoces.Svaka normalna žena će se boriti s takvim riječima.
Nego, da nema slučajno kakav muškarac na forumu?![]()
A da tebi neko kaže da seksualno opštiš sa tim svojim mačorom koga toliko obožavaš i da si manijak?Mamu, babu i prababu.
Jedino ako pod "žene" računaš njegove priležnice u golubarniku.
Opasan manijak.
Taj čovjek je nastradao na način da se u gluho doba noći, po mrklom mraku, odjeven samo u čizme i baloner šuljao oko golubarnika, pri čemu ga je udario auto.A da tebi neko kaže da seksualno opštiš sa tim svojim mačorom koga toliko obožavaš i da si manijak?
poslao sam ti broj,
nemoj samo sad namerno da kvariš po kući![]()

Svašta sam besmisleno čuo i pročitao, ali ovo je ...Taj čovjek je nastradao na način da se u gluho doba noći, po mrklom mraku, odjeven samo u čizme i baloner šuljao oko golubarnika, pri čemu ga je udario auto.
Pobogu, o čemu mi pričamo?!

Ne vjeruj sve što pročitaš na netu.Auto ga je udario kada se vraćao u hotel sa sastanka u firmi Westinghouse povodom pregovora o otkupu njegovih patenata u vezi otkrića radiantne energije.
Ozbiljno pitam jer sam primijetila čim ostane sam odma nadje neku jer očito nije funkcionalan sam sa sobom
S druge strane ako je previše dugo sam pretvori se u čudaka i primeti se da nije više za društvo , sigurno ste primijetilo te cudake jer ih ima i odje na forumu
Zašto je to tako da muškarci iz jednog ekstrema prelaze u drugi ?
da zivi moze i preporucljivo je... da mu treba jednom nedeljno na dva sata, bez toga ne moze.Ozbiljno pitam jer sam primijetila čim ostane sam odma nadje neku jer očito nije funkcionalan sam sa sobom
S druge strane ako je previše dugo sam pretvori se u čudaka i primeti se da nije više za društvo , sigurno ste primijetilo te cudake jer ih ima i odje na forumu
Isti karate kidKad bi sve
Žene na svijetu
Voljele
Samo mene na svijetu
Kad bi sve
Žene na svijetu
Odlučile da...
Stvar navike. Na kraju uvek ostane neko sam.Ozbiljno pitam jer sam primijetila čim ostane sam odma nadje neku jer očito nije funkcionalan sam sa sobom
Ima i tu izuzetaka, ali na kraju niko ne preživi. To je jedino sigurno.Stvar navike. Na kraju uvek ostane neko sam.
Čovek treba da bude sposoban da se brine sam o sebi, ne treba biti ovisan od žene. Postoji mnogo muškaraca koji ne umeju ni kajganu sebi da spreme, uključe veš mašinu... što je žalosno.
A to što neko živi sam nije razlog da se pretvori u čudaka, šta god to značilo “biti čudak”.
Stvar individualnog gledišta.