👴 Da li muškarac uopšte može da živi bez žene ?

Ozbiljno pitam jer sam primijetila čim ostane sam odma nadje neku jer očito nije funkcionalan sam sa sobom

S druge strane ako je previše dugo sam pretvori se u čudaka i primeti se da nije više za društvo , sigurno ste primijetilo te cudake jer ih ima i odje na forumu

Zašto je to tako da muškarci iz jednog ekstrema prelaze u drugi ?
Ne može da preživi, odmah umre, maksimum je 6 meseci nakon raskida.

Ozbiljno pitam jer sam primijetila čim ostane sam odma nadje neku jer očito nije funkcionalan sam sa sobom

S druge strane ako je previše dugo sam pretvori se u čudaka i primeti se da nije više za društvo , sigurno ste primijetilo te cudake jer ih ima i odje na forumu

Zašto je to tako da muškarci iz jednog ekstrema prelaze u drugi ?

dobro ima to koji rade oni koji su navikli da ih drugi kokvi i sl ali ima i muškarci koji znaju i da kuvaju i da spremaju i sve ali im treba žena da im bude žena a ne samo kućna pomoćnica i veš mašina...ljudi da mogu sami ( važi za oba pola ) ne bi se uopšte ni spajali ni uzimali već bi svi bili sami žene bi bile samo sa muškarcem da im napravi dete i posle bi furale same...kao što napisah kao muškarcima što treba žena kao žena tako i ženama treba muškarasc kao muškarac a ne samo da im napravi dete i da donosi pare u kuću - postoje muškarci koji smatraju da su se ostvarili kada dovedu neku ženu i dobiju sa njom dete i to je to a to posle što više nisu kući nego što jesu to je druga priča budu u fazonu ako joj se svidja svidja ako ne neka ide a i sad ima dete ko će je hteti itd...

Back