Opis molim, IN muskarac u npr Beogradu?

ljudi,skrenuste sa teme....taj o kome toliko raspravljate (a pojma nemam ko je on:razz:) je IN po nekim danasnjim standardima kod mnogih zena kako je rekla kucka...bar sam ja to tako skontala:-D

Skontala si bas kako treba.. i nije u pitanju ko je za nas in a ko ne ..nego KO je prema zvanicnim podacima In muskarac u Srbiji..nekada je to bio pokoj mu dusi Milosevic..aaaaa:roll:( kada sam to citala :shock:)
ali bas je simpatico ..kako se srkljasmo oko ovog Veselina..a njega zabole bas..sto se moja Banchee..ljuti..

Cicooooo..rec je o In muskarcu u Bgd i Srbiji ( sire.je vec komplikovano i trazi vecu ozbiljnost) a ne o harizmaticnom ...Ovaj lik ..zaista trenutno je u anketama kod mnogih zena proglasen za In..zato sam se i pridruzila Karlitovom predlogu..uz mozda..kako je sam Karlito rekao..elem..pravi In muskarac ..uhhhhhhhh...pa znas i sama sta bi sve morao da ima..ja trenutno upoznajem jednog pravog In..samo sto nije poznat i upravo to mu daje sav onaj moguci sarm..aaahhh..kako mu odoleti ..pitanje je sad?[/QUOTE]

Razumem.8-) Sasvim razumem o čemu govoriš.
Odgovor na pitanje: nikako. :wink:

E pa narode vi se bas ispricaste! A ja nista! Net mi kuci nije radio i jos uvek ne radi pa nisam mogla da ucestvujem u diskusiji. Zao mi je i duboko se izvinjavam!

Nego ajde mi da batalimo ovog Veselina vise, meni bas i nije neki lik, sem sto je poznat, gigabogat i megauspesan! Ali mi to bas i nisu neka merila.

Aj se mi vratimo na obicne smrtnike, one na koje MI padamo i koji su n ama i nasim prijateljicama pa i prijateljima IN!? Imate li objasnjenja tj opis za takve? Npr Kucka opisi tog sto mu ne mozes odoleti? I tako ti zavidim samo da znas, proslo je dugo da ja ne upoznah nikog ko mi probudi leptirice u stomaku. Jutros sam se probudila u 3:00 i nisam zaspala uopste vise, razmisljala o onom "smradu" Zoranu....i vise ne znam sta da radim !? :(( A mislim da je i on IN mada mi to nije vazno, meni je IN!

Pozdrav!

Ja mislim da je ovo ipak preopširan pojam. Onaj što je meni IN , drugima je OUT i obrnuto.:smile:

Mogu da govorim samo u svoje ime, a meni je In muškarac...:oops:

Pa, ukratko : svoj...ničiji klon...sa stavom...harizmatičan...ne mora da bude ultra mega giga zgodan po opštem merilu...( čak mi je i mama "zamerila" na mojoj bivšoj ljubavi...da njoj izgleda k'o komarac)...:lol:

Bogatstvo...šta to danas znači...avioni - kamioni..?:shock:

Jock...ne mora...ali mora da bude pametan...da zna da upravlja svojim životom i da se ne slama zbog "sitnica" koje mu se mogu desiti...poput gubitka posla i slično...ili frke da do toga ne dođe...i da...svestan svojih vrednosti i da on može sve što hoće...:smile:

Eto ukratko...a možda i nije kratko...:smile:

I da...Veselin koji se ovde mnogo pominje...jah...meni je on ljakse...i po izgledu i po ponašanju i kako se "nosi"...al' k'o što rekoh, sve je stvar ukusa...:lol:

...ево...ја бих волиЈо 'вако...али ћу сачекати до лета...предвиђам да ће бити хит и да ће све да падну на педу. Ја ћу само пинк боју...

a-borat2.jpg

Back