VAUUU, sportsman, bas si brzopotezan,svaka cast!

Dobro nam dosao nazad

Definitivno si clan

kluba, sa svim simptomima.
I opet si me nasmejao, od ekskurzije pa nadalje, sve je tako kako kazes...Ali kad neko premire od straha samim tim sto zna gde ide(a svi premiru, samo se prave) da jos zacinimo sa tim da ce ga boleti kao nikad u zivotu...

Kroz to mora se prodje i to ti je. Ne bi mu bilo lakse i da mu je neko rekao unapred. A bilo bi mnogo gore u onom vremenu dok ceka.
A verovatno ima i veze sto smo i ti i ja u soku bili skraceno, morfijum daju intenzivno u pocetku posle se proredjuje a kad izadjes napolje menja se drugim lekovima i to onda zavisi ko ti je u smeni i koliko je raspolozen. Ja sam imala i dodatni provod, kad su me spustili u sobi mi bio lik koji je lose odreagovao na anesteziju.Ajd sto je sebi cupao sve, ali je presao i na moje cevcice, dok ga nisu vezali upoznao me sa svim nocnim morama. A i vezan ubijao nemce,zazivao famiiju da dodje po njega...A meni ukinuli lekove jer sam imala neku bljak reakciju pa dok nije dosla sl. smena svu infuziju koju su u mene nalili ja sam izbacila preko suza i znoja.
A kad je stigao moj - nas
dr Micovic = spas!!! Druga soba, slusala kad mi je rekao kako da disem dok je povadio skalamucije, nista osetila nisam i dezurna na hodniku pa preko reda kuci!
Za zivce sam tek u banji pocela da gutam da bih odspavala, najgore od svega je to sto ne mozes da sastavis nikako par sati sna. Spavati sedeci

Taman krene lepi san, telo samo pokusa da nadje neki polozaj kad ono...krcccc,krc...Posle mesec dana sam bila izbezumljena, dolazilo mi je da legnem ko covek pa nek sve popuca, samo da odspavam
jednu noc!
A daj mi objasni o kojim zicama pricas? Sta su vama vadili? Tu nikako da te ispratim, meni jesu vadili nesto sto su zaboravili unutra i te koje drze grudni kos ali sest meseci kasnije jer je trebala da se uradi magnetna pa bi bilo srapnela na sve strane, ali koliko shvatam vama svima vade ali sta?
Ova prica za greske, pa jos je mspopovic pisao kako se promenilo puno toga u posl. vreme...A eto i ja sam ti zivi primer da nesto moze da krene u slepu ulicu

Samo sto ja to dozivljavam kao lose odradjen posao moje mame i tate...i to jos prikrili gresku na nepristupacno mesto

Nisam ja advokat da branim Dedinje (i tamo ima bruke profesije kao i u svim bolnicama, zato i pisemo o onima koji su sjajni da bi ljudi ako im zatreba znali kod koga da idu), ali greska je i u Kamenici sto su coveka sekli a da nisu proverili. Ako obican EHO, nije sto posto nalaz onda se guta onaj unutrasnji, tu se lepo vidi taj tvoj problem. Meni na Dedinju nisu prihvatili nalaze sa kojima sam dosla, prvo njihov lekar uradi pa tek onda na konzilijum. A i kad sam usla u bolnicu, svaki dan su bar jednom dnevno do op.radili da bi svi studenti videli i culi kako to zvuci. Taj lik bi trebao da tuzi i jednu i drugu bolnicu i lekare koji su donosili misljene poimence. I bolnice koje drze takve "lekare" i doticne koji svoj posao obavljaju levom nogom! Bas zbog onih koji stvarno vrede i svoj posao rade vrhunski.I dobiju iste platu kao oni koji ubiju, ostete i jos ukradu! Ovako lose misljenje ide evo sad - na komplet Dedinje i sve lekare a to nije uredu!!!
I to me sad opet vraca na Milio i sto je jos nema?