sanjka
Zainteresovan član
- Poruka
- 381
Meni sve izgleda normalno.Jedino ti nisu gore priheftali ali to valjda zavisi od hirurga koji zatvara nakon op. Ja sam imala onaj jedan unutrasnji celom duzinom reza a gore i dole po cvor koji raseku i samo povuku i konac ide jednim potezom posle napolje. Istog dana vade i to i od drenova. A sto tebi nisu gore napravili taj cvor - nemam pojma 
Mada sad kad je sve sraslo i kod mene je taj deo na pocetku reza siri bar tri puta od srednjeg dela.
Rana mi deluje skroz ok, to sto malo curka - normalno je. Pa i kad poseces prst malo dublje posle krvi bude te limfe dan, dva.

Mada sad kad je sve sraslo i kod mene je taj deo na pocetku reza siri bar tri puta od srednjeg dela.
Rana mi deluje skroz ok, to sto malo curka - normalno je. Pa i kad poseces prst malo dublje posle krvi bude te limfe dan, dva.

se vasoj pameti i svemu sto uz to ide!
da nije tebe, ja bih mogla da kuckam do prekosutra ali jedna slika govori vise od hiljadu reci. A ti stavila DVE!
Nego recite vi meni jel ste imali vi iskustva da nekad kad ustanete osetite kako "krcka" ? 
Nakon toga lekari u Kragujevcu su joj dali uput za Dedinje. Inace 1952. je godiste. Ja sam jako uplasena i ne mogu da se smirim danima....
, na pravom si mestu!