Izvini molim te, za ovo sinoc

Vec sam mislila da je Sofija svratila i dala mi direktan uput za pslihijatra jutros.
Tvoje ponasanje je potpuno o.k. a ja sam bruka ovog foruma od sinoc

Lakse je coveku da bude ljut na nekog drugog.Tako da sam tvoju muku lepo iskoristila da se izvicem na samu sebe

Vidi, postoje ljudi koji citav zivot, ili dugi niz godina boluju od srca i postepeno se priviknu na misao o operaciji. I nakon toga svaki dan koji im bude bolji od tih koje su imali shvataju kao dar. Oni koji kao Tajamasha, ti, ja i jos poneko ko je gostovao ovde,dobiju takvu dijagnozu iz cista mira - pobesne. Kod Tajamase se to pojavilo kao klaustrofobija.Kod tebe i mene kao bes. I to je
normalno. Citala sam neku knjigu (nema veze sa ovom op. ali se radi o tome kako sve telo moze da izda)Pa tu ima nekih pet koraka, prvi je poricanje, drugi valjda strah, treci bes. Dalje se ne secam jer ocigledno nisam makla od besa dalje ...
Meni kad je pozlilo i kad sam na kraju dobila dijagnozu, nista mi nije bilo jasno. Dnevno trcala oko 6 km, kad mi je radno vreme posalo ludacko presla na bicikl pa na njemu nekih 12-15 i odjednom kao kandidat za op.? Ali posto je ta frka prosla( kao tebi to sa udarom), nista me nije bolelo, ja sam lepo sve to "porekla" i nastavila da zivim kao i pre. Jedino gde sam se normalno postavila je sto sam te papire ponela i dobila lekove kao profilaksu kad su me docekale neke dve hiruske intervencije u medjuvremenu...
I opet kao - nista meni nije...

Kad me je odjednom sustiglo, ja sam se ocajnicki uhvatila za ono sto mi je lik koji mi je radio koronarografiju rekao - za sest meseci se nicega necete secati, sve cete moci. I narucila rolere!... ...I na op. otisla pevajuci, kao da mi je majstor umesto velikog kvara na masini utvrdio da samo ventil za vodu blokira. Jeiii. Zamenimo ventil i masina opet kao nova?!
I zato sad besnim

I na tebe, ni krivog / ni duznog. Jer se ponasas isto!
I i dalje zestoko poricem sve ovo. Kad me spuca nevidelo, a imam zakazano recimo INR u zavodu, izmolim muza ili ko je vec u kuci, da me odvedu do tramvaja, postave u stolicu i izadju na sl.stanici i odu kuci. I dalje se ponasam egoisticno i zelim da budem samostalna i ne prihvatam da oni premiru od straha dok ja tako " landram" i ubedjujem ih da ce sve biti u redu. To je kao i to tvoje - pocecu da treniram! A strah tvojih roditelja...poludim kad to sto napises procitam jer imam sina koji je tvojih godina. I onda pobesnim na tebe umesto na sebe, jer lakse je tako, ne mislim koliko ja svoju porodicu plasim istim ponasanjem.
Zato IZVINI JOS JEDNOM, molim te. Ovaj forum ne sluzi tome da se ljudi naplase i onda ne smeju da kukaju i pitaju. Normalno je da si uzasnut, da nemas vise zivaca, da ti je muka od svega.I imas sva prava da to i kazes!
I da saznas kako ces u banju. I sve drugo sto te interesuje.
Imas na ovom forumu i one koji su prosli kao noz kroz puter. Opet ti kazem prelistaj sve od prve strane, naci ces mnogo pozitivnih iskustava. I ako sad nisu prisutni ovde, mozes im poslati pp. Sve mozes.
I svim mojim dragim forumasima se izvinjavam zbog prethodne gluposti i duzine ovog posta