Snajka ja cekam vec od decembra za operaciju,nalazi su mi svi gotovi sad ne znam sta jos da mi traze da radim,stolicu (Glupost) haha

ne znam mene ovo cekanje ubija,dokon sam. Imam kao neki da tako nazovem trip,dali to ja u glavi nesto ali mislim da nije,imam osecaj svakog dana kao da me srce pecka,koliko sam cuo srce ne moze da boli ili sta ti ja znam,ali ja konstaltno imam neko peckanje pa me to jos vise izludjuje.
Ovo me nateralo da ipak napisem ono sto bih uradila da sam na tvom i mestu tvojih roditelja. Ja bih otisla do Dedinja, cisto da imam i drugo misljenje.
Uvek pisem kako sam brzinski upala na op. ali realno, prica bas i nije takva, samo sto ne volim ni da se secam...Kad sam krenula da "crkavam" i kad sam ukapirala da to nije u mojoj glavi otisla sam kod privatnika i uradila EHO. Dr mi rekao: hitno uput i vidite koja klinika ce pre -nemate vremena!!!
Tad jos nisam ni znala za ovaj forum, ma nista nisam znala. Ali sam znala da se to radi na klinickom (pun tv priloga o njima) i ja ti lepo kod njih. Pogledaju onaj nalaz- na vratima u ordinaciju- i zakazu mi EHO u septembru. To je bila polovina marta!!!! Stajao je tu i jedan mlad lekar, pokazivao na neku sliku, ali stari cika dr rekao: moze jos da ceka. . . A ja sva srecna mobilni, pa svima---pogresio privatnik!!!
Za mesec dana nisam mogla uz 8 stepenika, sve sam se vukla uz gelender. Posle 15 sati sna ni dva sata nisu mogla da me probude... ma svasta nesto...Neko gresi, samo KO? I ja ti onaj nalaz i uput pa na Dedinje. Opet pogledaju onaj nalaz, kazu da to ne mora da bude tako ali mi zakazu eho za 6 maj, konzilijum, poziv za 10 dana, priprema rezultata i prijem 23 juna.
Sad, kad je sve proslo znam da onaj septembar ne bih ni docekala. Spadala sam u NYHA IV, zalisci maltene uopste vise nisu radili jer su se i one petlje (horde) sto ih drze kidale

Ne znaci da su na Dedinju dobri a na klinickom losi. Ne znaci ni da su korumpirani ovi ili oni. ..Necu nista da sugerisem....Posle svega jedino sto znam i verujem je da postoje dobri i losi lekari. Zainteresovani za svoj posao ili ne... Samo, ja sam imala srece i to BAS!
Zato sto sam vise verovala sebi i svom telu nego dr koji je u papir gledao umesto u mene. I sto sam na Dedinju oko sebe sve vreme imala dobre lekare, ljude, strucnjake.
To ti je moja prica. Pa ti izvagaj ima li tu nesto za tebe.
I da, srce moze da boli