mspopovic
Primećen član
- Poruka
- 834
Pozdrav svima koliko vas ima 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

, ali kao karakterna osobina - potvrdjujem 
Hvala K ajo, pitao ih, zamolio, kažu problem sa ritmom pa zato. Spora je. Brinem. Nemam način da joj pomognem. Sve najbolje.Ja sam bila 4 dana, za druge ne znam...
Možeš bar da ih pitaš kad će majku da puste na odeljenje gde ima poseta, valjda nisu baš toliko zauzeti![]()

- pa sad- na svasta sam se ja navikla od op.na ovamo
EF mi je ok, jedino se ponovo povecava prolaps?
objasni mi, kad sam vec sama po sebi paralisana - mrzim to - odem kod lekara (sto mi stvarno predstavlja nocnu moru vise) i onda se oduzmem kao da sam sa brda sisla i nista ne pitam 

pa eto resio da se registrujem i postavim pitanje posto sam se uspanicio.Naime deka mi je operisan pre par dana na Dedinju trostruki bypass...operaciju je izvrsio doktor Jakovljevic,sve je proslo ok..jutros mi se deda javio tacnije zvao me i uznemirilo me sto mi je rekao da je nocas imao aritmije koje su trajale pa se i on malo uznemirio
Ovde sam procitao da je to donekle normalno,jer se srce navikala na novi rezim rada (tako sam shvatio) ..e sad jesam li shvatio dobro ili pogresno?Unapred hvala na odgovoru.