risto61
Početnik
- Poruka
- 8
Kad bi svi isto razmisljali zivot nebi imao smisla.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Classicjp, treba biti informisan, to stoji, ali iskreno verujem da ako covek unapred smisli sve lose opcije, one se nekako i dese.Procitala sam sve sto sam mogla, znala sve moguce rizike, ali sam isto tako znala da mi zivota nema bez operacije....I ni jednog trenutka nisam poverovala da ce nesto da krene naopako bas kod mene.I nije! A isto tako smo se i prebrojavali svi koji smo bili na trecem kad smo stigli na drugi. SVI na broju!

Najgora stvar je lagati pacijenta i rodbinu i davati lazne nade. Treba uvek reci onako kako jeste.
Juce sam bio na kontroli u Tuzli i susreo se sa svoim prijateljima sa koima sam dijelio bolnicke sobe i zaista je bilo dirljivo kao da se znamo 100 godina a ne jedva nekoliko dana.
Kontrola je protekla savrseno i ako su mi i slagali doktori da se vrlo dobro oporavljam ja sam im zahvalan jer su me napravili komunikativnijim i veselijim
....Veliki pozz....
Evo prodje pet godina, aktivnih ... 
Narode, vidim tu ste ... Svi na broju i u borbenom raspoloženju ... Idemo dalje, razmišljamo pozitivno i optimistički ...

Tebi

Beli
standardnoj, pobednickoj ekipi
.
?
a to je dva dana ljuljanja na kamiljim leđima - sačuvaj bože
- a žao mi je da zbog mene ne ide.
?
Ne zavidim ti, ali bih volela da i ja pakujem kofere ...i ne plasi se bilo cega -uzivaj! Pa zena prebubala operaciju srca, popravljala i ugradjivala zube(jesi li?) a sad tu frka oko meduza...?Drage moje kolege i koleginice, treba mi vaša stručna pomoć.
Posle mnogo godina rešili smo da odemo na letovanje, i to odmah u Afriku.
Šta jedan srčani bolesnik treba da ponese kao putnu apoteku?
Naravno, poneću svoju terapiju za 14 dana a i rezervu.
Plašim se stomačnih problema, temperature, meduza (ima ih mnogo), kože izgorele od sunca (da odem ovih dana preventivno na malo kvarcovanja?), toplotnog udara.
Moj dragi hoće na izlet u Saharua to je dva dana ljuljanja na kamiljim leđima - sačuvaj bože
- a žao mi je da zbog mene ne ide.
Da li smem aparat za pritisak uneti u avion među ručnim prtljagom?
Mislim da nećemo poneti laptop i neću moći da vam se obratim za pomoć ako nešto iskrsne, a i ne bih znala koji lek kupiti u Tunisu pošto se drugačije zovu.
Juče sam pola dana provela šunjajući po Knez Mihajlovoj i nije mi bilo baš dobro. Kako da izdržim 10 dana na drugogm kontinentu?

Operacija po Bentallu da mi neko objasni strucno,detaljno i jasno .Novi forumas pozdrav srcanima
Dobrodosao
!
). Moraću ja malo da dignem frku na aerodromu, ne vredi biti suviše fin.
.
i ništa mi nije bilo osim jedne mini vrtoglavice pred kišu. Doduše, nismo išli na jako sunce, propustili izlet u Saharu i celodnevno tabananje po njihivom glavnom gradu
.
!Pa ima nas jos koji slavimo dobrih 5 godina jos malo pa cemo u skolu, sretnoooEvo prodje pet godina, aktivnih ...![]()